Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeČínský Ford Mondeo do Evropy nedorazí. Další plány ve střední třídě značka pořád tají
50 komentářů
WinDiesel
Pro mladé je špatné všechno, co jim předali jejich otcové.
Ale najednou je pro ně dobré všechno, co jejich otcům předali jejich dědové.
Po nějaké době všichni zjistí že skoro všechno, co bylo považováno za staré křápy, je nyní krásné a za veterány se utrácejí velké peníze, starý nábytek stojí miliony, staré baráky se beze změny renovují atd. atd.
S těmi starými křápy bych byl opatrný, kouknu na Ameriky z 50 až 80. let a ..... chtěl bych je mít všechny doma. A Kubáncům skoro závidím.
Za Trabanty už se dnes taky nikdo nestydí a přitom byly označovány za "bakelitové" křápy 😒] 😒] 😒]
I mladí jednou zestárnou a změní se jim hodnoty a priority. :yes:
Ale najednou je pro ně dobré všechno, co jejich otcům předali jejich dědové.
Po nějaké době všichni zjistí že skoro všechno, co bylo považováno za staré křápy, je nyní krásné a za veterány se utrácejí velké peníze, starý nábytek stojí miliony, staré baráky se beze změny renovují atd. atd.
S těmi starými křápy bych byl opatrný, kouknu na Ameriky z 50 až 80. let a ..... chtěl bych je mít všechny doma. A Kubáncům skoro závidím.
Za Trabanty už se dnes taky nikdo nestydí a přitom byly označovány za "bakelitové" křápy 😒] 😒] 😒]
I mladí jednou zestárnou a změní se jim hodnoty a priority. :yes:
Jenže já si dovolím trochu subjektivního pohledu. Stará amerika byla kus techniky, mne 50. léta tak neberou, ale 60-70 a 80 ano, auta měla obrovské motory a to je to, co je na nich tak sexy, tráboš je taky asi kult i když já ho mám v té škatulce - krám, protože po revoluci to byl krám 😁
Ale co má Škodovka 105,120 ? Motor slabý a malý, rezne, není hezká, co na ní je zajímavého z objektivního hlediska ? Nostalgii nikomu neberu, ale dobrá auta a zajímavá taky nejsou.. stejně jako většina aut východního bloku.... ještě tak nějakej silnější Žigul možná, nevim... asi ne 😁
Ale co má Škodovka 105,120 ? Motor slabý a malý, rezne, není hezká, co na ní je zajímavého z objektivního hlediska ? Nostalgii nikomu neberu, ale dobrá auta a zajímavá taky nejsou.. stejně jako většina aut východního bloku.... ještě tak nějakej silnější Žigul možná, nevim... asi ne 😁
Souhlas. V branži se to obecně ví, že cena škodovek je na českém trhu šroubovaná do nesmyslných výšin a motivací je často pouze nostalgie. Veterány z Evropy pro nás nejsou moc zajímavý, jsou to malá auta s malými motory, nic extra. Až ty zajímavý kousky (výkonná Itálie, Německo nebo UK) jsou dnes s cenama už daleko za hranicí 1 milionu. S amerikama je to jiný, ceny jsou příznivý, je to kus auta s pořádným motorem, opulentní, přesto nenáročná a dostupná technika často sdílená napříč značkami, mnohdy ještě dnes k sehnání z prvovýroby. Před dvěma lety jsem si udělal radost cé trojkou 1974, je to zcela nenáročná mechanika v nádherným kabátě, to byl můj dětskej sen, stopětka byla dětská noční můra.
jenže u oldtimerů nejde o špičkovou techniku byť v dobovém kontextu a už vůbec ne o výkon. nejvíce se cení původnost.
Třeba takový Opel Calibra v původním stavu, nezbastlený tuningem je už nyní cenné zboží za 15-20.000€, zatímco nepůvodní je za 5.000€ (v super stavu).
Třeba takový Opel Calibra v původním stavu, nezbastlený tuningem je už nyní cenné zboží za 15-20.000€, zatímco nepůvodní je za 5.000€ (v super stavu).
hugino
Lebo Mondeo malo svoj kredit.Ako konkurencia Passatu,Insi,508 alebo Superbu by si určite našiel svojich zákaznikov aj keby sa vyrábal v Číne.Celkovo preorientovanie Fordu na Crossovery alebo SUV podľa mňa nie je správna volba a predaje Fordu to len ukazujú.Však kedysi Fiesta,Focus alebo Mondeo patrili v Europe k najpredávanejším autám vo svojich triedach ale postupne opúšťajú získané pozície.
Tak v případě Mustangu by to ale věřím byla wow kára i teď... snažím se předávat lásku k autům dalším generacím 😁
Naopak auta západního typu, jako třeba ameriky, nebo nějaké německé prméiovky, ale pro mne třeba i 70-80s japonci, ale i francouzi-taloši, především ty na tu dobu zajímavější verze a motorizace, tak to mne bralo tenkrát a bere pořád.
Takže věřím, že Mustang V8 by byl i pro má vnoučata zajímavým vozem...
Já zrovna k E30 a E34 měl léta odpor, protože jsem z generace, kdy právě tyhle vraky kupovali typičtí vesničtí frajírci, machrovali před diskotékami a taky jich pak polovina skončila omotaných ve stromech. Pak doba postoupila a dneska mi E30tky příjdou krásné, pokud jsou v origo stavu 😊 Protože prostě mají řidičsky co nabídnout.
Ale jinak souhlas, spalovák bude rarita a možná už i moje děti si ho v době, kdy budou mít řidičák, nebudou moct koupit spalovák
Takže opravdu ať žije "inteligentní" nabíjení. Tohle je skutečně na žalobu na výrobce.
Píšou, že životnost takových baterií je 3-4 roky, ta reálná.
...kdyz uz mam na zitra domluvenou tu vymenu celniho skla (poctvrte), tak abych tam vubec dojel. 😁