Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

VR Concept: Najde se investor?

9 komentářů

delphino
venek poukazuje na závodní chutě a uvnitř to vypadá spíše jak v super šetřivém hybridu, kterej na sport vůbec není stavěnej a jede spíš 2l na 100km
😄
takych konceptov tu uz bolo a aj bude...
Jay
Zvedám palce pro design. Lehce retro a přitom sakra moderní. A kompaktní. Ale ten interiér není pěkný. Myslím ale, že se zaměřil hlavně na esteriér, to je v pořádku.
Render to vypadá spíš jako náhledy z modelovacího programu. Dnešní rendery jsou na daleko vyšší úrovni tohle vypadá tak na týden práce. Kostra pár křivek potáhnout a nahodit povrchem a za chvilku není co dělat žádné detaily nic moc
da_b0mb
videl jsem i horsi rendery....
JOtruba
Jen bych přidal k autorově úvaze o jakési mozaice z níchž se vůz skládá zadní část.ta mi silně evokiuje Lamborghini a spíše se přikláním k tomu že jde opravdu o mozaiku složenou z těchto tipických znaků vozů/automobilek
Když jsem pročítal článek, říkal jsem si, že autor je možná až příliš kritický.... Ale poté co jsem shlédl fotky musím říct, že autorova kritika byla ještě hodně mírná.... Tohle se mi opravdu nelíbí.... a to mluvím jen o exteriéru... interiér raději ani hodnotit nebudu... :no: :no: :no:
:no: