Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
xxc
3
a noze su dostupne v obchode, bez akehokolvek obmedzenia
Mikesus
3
Kámen je taky zbraň a válí se všude kolem nás bez povšimnutí. Dokonce i klacek je zbraň 😒]
rohYpnol
4
U některých je největší zbraní co napáchá nejvíc škod hlava, že :-!
Mikesus
1
I to 😒]
traveldrive
2
Nič z toho nie je zbraň - len ňou za istých okolností môže byť.
Mikesus
1
To je ale i ten nůž a auto, ne?
traveldrive
0
Tvrdím niečo iného?
Mikesus
0
Jsme pochopil že myslíš jen mnou vyjmenované
rohYpnol
Rozhovor mě nezaujal. Celková póza novináře uťápnutého strachem v koutě tomu nepřidala.
Btw. rituál před jízdou? Jo taky mám. Otevřu dveře, sednu, zavřu dveře, dam klíče do zapalování, zapnu bezpečnostní pás, nastartuji ... :-! Tímhle naštěstí končím a nemusím absolvovat rituál v podobě stop start off, normal režim, line assist off po probuzení infotsumnetu VW z klinické smrti 😁 :-!
Btw. rituál před jízdou? Jo taky mám. Otevřu dveře, sednu, zavřu dveře, dam klíče do zapalování, zapnu bezpečnostní pás, nastartuji ... :-! Tímhle naštěstí končím a nemusím absolvovat rituál v podobě stop start off, normal režim, line assist off po probuzení infotsumnetu VW z klinické smrti 😁 :-!
A že ten rituál s VW tak dobře znáš, když ho nemusíš dělat. Já například ani netuším, o čem mluvíš, protože tohle dělat nemusím. Já nasednu, zmáčknu Power on a jedu.
díky, že jsi to napsal, já jsem se chtěl zeptat. co to je klíč v zapalování a bál jsem se zeptat.
😒] 😒] 😒]
To uz je přehnané, ale jednou se mi stalo, že po dlouhé době jsme sedl do auta s klíčkem a dobrých pár vteřin jsem koukal na to zapalování a přemýšlel co s tím než mi to docvaklo. Prostě ten můj rituál s macknutim tlačítka power on chyběl.
To uz je přehnané, ale jednou se mi stalo, že po dlouhé době jsme sedl do auta s klíčkem a dobrých pár vteřin jsem koukal na to zapalování a přemýšlel co s tím než mi to docvaklo. Prostě ten můj rituál s macknutim tlačítka power on chyběl.
No já už mám taky automatiku, vezmu za kliku, otevřu dveře, sednu, seslapnu brzdu, stisknutím tlacitko, pripoutam, zařadím, zkontroluju obě zrcátka a jedu. Problém nastal, kdyz jsem mel po dlouhé době vyměnit místo stisku tlacitka otočit klíčkem, byl jsem chvíli rozhozen a přemýšlel co s tím. Dokud jsem to nezažil, nevěřil bych jak taková samozřejmá věc najednou dokáže být složitá.
Jeden čas jsem měl najednou auta, co se startovala jedno zatažením knoflíku na palubce, druhé páčkou mezi sedadly, třetí sešlápnutím spínače na podlaze a ostatní otočením klíčku. Nikdy jsem netápal jak které nastartovat ani trochu. No, ale bylo mi míň, asi o 40 let. 😄
Dokud jsem to střídal pravidelně, nebyl problém. Ale to první usednuti po cca 8 letech, tak to byl šok.
Tipujem že knoflík na palubke bol Fiat 127, páčka medzi sedadlami Fiat 126P Maluch ? Čo malo gombík štartovania na podlahe? Ja mal tiež taký, ale s tým som púšťal podtlakovku 😊
Zatažením knoflíku k sobě Mercedes w115 240D (Fiat 127??? ten se vždy startoval otočením klíčku), páčka mezi sedadly Fiat 500F, spínač na podlaze Impéria - Liege 11/22 HP r.v.1922 - motor se šoupátkovým rozvodem systému Knight.
Hm, ja som jazdil chvíľu s F127 a ten sa štartoval tlacitkom 😊 preto ma to napadlo ako prvé. Mercedes z tej doby ma minul a ten veterán dupľom.
Hele, já sice musím dát S&S off na samostatném tlačítku, ale zase nemusím lovit klíče a někam je strkat, takže se to srovnává, možná spíš zrychluje 😄
On tvůj Karaoke nemá ani S&S? Minule jsi překvapil, že nemá povinný Lane assist, ale, že ani S&S...???
Jinak ty rituály jsou komický. Já mám zase rituál se před jízdou podívat, kterej cocot mi to zase odřel, kolik ptačích hoven mám ve výhledu a jak moc mi budou žrát lak. A občas si ještě v klidu najdu zajímavou muziku v Tidalu. To je moje bušidó 😁
On tvůj Karaoke nemá ani S&S? Minule jsi překvapil, že nemá povinný Lane assist, ale, že ani S&S...???
Jinak ty rituály jsou komický. Já mám zase rituál se před jízdou podívat, kterej cocot mi to zase odřel, kolik ptačích hoven mám ve výhledu a jak moc mi budou žrát lak. A občas si ještě v klidu najdu zajímavou muziku v Tidalu. To je moje bušidó 😁
traveldrive
Prečo nám dofrasa strkáte pod nos staré články, ktoré mimochodom nezaujali ani pôvodne? To už ste na tom tak zle, že niet o čom písať?
Protože Procházka před par hodinama získal titul v UFC :yes:
A čo to má spoločné s autami? 😲
Ptal ses proč je to tu znovu 😉
A pýtam sa znovu, lebo dôvod si síce napísal, ale pre motoristický web je nerelevantný.
A pýtam sa znovu, keďže pre redakciu to asi dôvod je (aj keď fakt neviem prečo), či im to nestálo za trochu viac námahy.
A pýtam sa znovu, keďže pre redakciu to asi dôvod je (aj keď fakt neviem prečo), či im to nestálo za trochu viac námahy.
když vyhrála Ester Ledecká, vytáhli z archivu rozhovor s ní, o autech. teď to udělali o Procházkovi. Kdyby napsali "Procházka vyhrál titul" tak by to na webu o autech nemělo co dělat, to zajisté uznáš. Takže to udělali takto, Kdo hledá problém, najde ho 😉
SKSikin
Příspěvek podléhá schvalování.