Novinky
Jay
0
Jen by mě zajímal kufr a užitečná hmotnost. Jinak paráda a kdybych měl peníze, tak bych si to hned objednal. A taky bych si musel udělat řidičák na motorku a zvyknout si na design, který se mi nelíbí. Ale za tu spotřebu to stojí! :yes: Jen na to vozítko udělat LCA, kvůli kompozitům....
0
kufor? 😉
Jay
0
Omluva...můj komentář byl být ke článku o Apteře... Nevím, kde jsem to zvoral 😲 Sorry 😄
Jo, tohle auto definuje samo sebe. Jasně že ta korba je využívanější než zadní sedačky tvýho epes rares sedanu. Tebe taky nikdo nenutí migrovat na skútr. Sice můžeš zkusit poučovat Texasana o přírodě zevnitř svýho paneláku z uranový hlušiny, ale abys nedopad jako Robinson, když chtěl poučovat Pátka, jak sázet na poli. Takže soustředme se na skutečnou konkurenci v podobě Silverada a F-série, nikoliv na kvílení z Bursic parku o tom, jak by se na hradě vyjímal lustr plný blikajících a bzučících zářivek. Nejmodernější z trojlístku je Silverado. Chevy truck, like a rock. Na tom něco bude a díky mládí má nejhezčí plasty v interiéru, což ocení ftalátofilní blouznivci a obdivovatelé nafukovacích pomocnic. Modernost v ostatních ohledech však už upoutá pozornost i skutečných zájemců o tohle autí. No pro Fordíka hovoří prodejní čísla a vrcholné umístění ve spolehlivosti. Dodge má ten svůj ostrej ksicht. No a v neposlední řadě za drobný příplatečky desetiválec z Viperu. A ten vykouzlí lehce netaktní >😁 na tváři. Shrnu to, RAM je z nich nejmíň rozumová a nejvíc citová volba. Ale svoje místo rozhodně má. :yes: :yes: :yes:
To rozhodně :yes: Dokonalej řízek, drzoun k pohledání. Prostě mu to sedí. P.S. A tvůj příspěvek... dokonalé počtení 😉 :yes: :yes:
hele mi přijde že Tebe jsem dlouho nečetl .... za F series teď moh prodejní čísla nemluvěj ... ford zastavil výrobu .... ;-\ .. ajta krajta ...