Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dodge Ram 3500 Laramie Mega Cab Resistol Edition 2008: pick-up s kloboukem

13 komentářů

Jeste ze jsi to shrnul, jinak by clovek netusil cos to vlastne napsal. >😒]
Jay
Omluva...můj komentář byl být ke článku o Apteře... Nevím, kde jsem to zvoral 😲 Sorry 😄
cuisine
hele mi přijde že Tebe jsem dlouho nečetl .... za F series teď moh prodejní čísla nemluvěj ... ford zastavil výrobu .... ;-\ .. ajta krajta ...
Byly doby, kdy se v Americe vyrabely opravdu pekny auta...

...i bez klobouku !
Lonestarstate
😉 :yes:
GTI
😄 :yes:
GTI
To rozhodně :yes: Dokonalej řízek, drzoun k pohledání. Prostě mu to sedí. P.S. A tvůj příspěvek... dokonalé počtení 😉 :yes: :yes:
:yes: :yes: :yes:
kufor? 😉
Lonestarstate
A ten klobouk vážně má: [odkaz] 😉
Lonestarstate
Jo, tohle auto definuje samo sebe. Jasně že ta korba je využívanější než zadní sedačky tvýho epes rares sedanu. Tebe taky nikdo nenutí migrovat na skútr. Sice můžeš zkusit poučovat Texasana o přírodě zevnitř svýho paneláku z uranový hlušiny, ale abys nedopad jako Robinson, když chtěl poučovat Pátka, jak sázet na poli. Takže soustředme se na skutečnou konkurenci v podobě Silverada a F-série, nikoliv na kvílení z Bursic parku o tom, jak by se na hradě vyjímal lustr plný blikajících a bzučících zářivek. Nejmodernější z trojlístku je Silverado. Chevy truck, like a rock. Na tom něco bude a díky mládí má nejhezčí plasty v interiéru, což ocení ftalátofilní blouznivci a obdivovatelé nafukovacích pomocnic. Modernost v ostatních ohledech však už upoutá pozornost i skutečných zájemců o tohle autí. No pro Fordíka hovoří prodejní čísla a vrcholné umístění ve spolehlivosti. Dodge má ten svůj ostrej ksicht. No a v neposlední řadě za drobný příplatečky desetiválec z Viperu. A ten vykouzlí lehce netaktní >😁 na tváři. Shrnu to, RAM je z nich nejmíň rozumová a nejvíc citová volba. Ale svoje místo rozhodně má. :yes: :yes: :yes:
Anonym
přijdte na [odkaz]
Jay
Jen by mě zajímal kufr a užitečná hmotnost. Jinak paráda a kdybych měl peníze, tak bych si to hned objednal. A taky bych si musel udělat řidičák na motorku a zvyknout si na design, který se mi nelíbí. Ale za tu spotřebu to stojí! :yes: Jen na to vozítko udělat LCA, kvůli kompozitům....