Elektromobilita
Jejich volejbal, jejich basket, jejich filmy, jejich seriály, jejich auta a nyní zásadní vrchol přehlídky, vyšetřování Tesly kvůli dojezdu. Jděte se Korejci bodnout. Deeeee.
S vysetrovanim Tesly souhlas.
Jinak ne.
Jizni Korea je kazdopadne jedna nejuspesnejsich zemi sveta.
Umeji vyrabet snad vsechno, od spotrebni elektroniky, pres baterie az po jaderne elektrarny.
Mne prijde trapny o takove zemi napsat koment, ktery jsi prave vyplodil. :no😒br /> Zrovna v den, kdy jsme byli sami "trapny" v hokeji...
Jinak ne.
Jizni Korea je kazdopadne jedna nejuspesnejsich zemi sveta.
Umeji vyrabet snad vsechno, od spotrebni elektroniky, pres baterie az po jaderne elektrarny.
Mne prijde trapny o takove zemi napsat koment, ktery jsi prave vyplodil. :no😒br /> Zrovna v den, kdy jsme byli sami "trapny" v hokeji...
Asi jsi nesledoval korejský basket ani volejbal. Deeeee. A ani žádný film. Teď nemůžou strávit fakt, že jim Tesla ujela, doslova, daleko.
Nesledoval.
Ale rano jsem sledoval chvili nas hokej.
Jinak zrovna Korejci jsou Tesle nejbliz. 😉
Ale rano jsem sledoval chvili nas hokej.
Jinak zrovna Korejci jsou Tesle nejbliz. 😉
No v poruchovosti jsou Tesle velmi vzdálení ... o několik tříd lepší. Bravo Korejci.
Paradoxně musím pochválit Teslu za "autopilot", který není autopilotem. Dělá velké chyby ale jinak je vidět že na tom ajťáci Tesly opravdu zapracovali.
Nechápu proč Musk nepřidá radary, lidary nebo jek se to všechno jmenuje. Asi by to nedala kapacita řídící jednotky, když teď Musk používá jednu místo dvou.
Paradoxně musím pochválit Teslu za "autopilot", který není autopilotem. Dělá velké chyby ale jinak je vidět že na tom ajťáci Tesly opravdu zapracovali.
Nechápu proč Musk nepřidá radary, lidary nebo jek se to všechno jmenuje. Asi by to nedala kapacita řídící jednotky, když teď Musk používá jednu místo dvou.
Neklesá v zimě dojezd i spalovákům? Ten můj má v zimě skoro o litr vyšší spotřebu.
Pssst to se přece před elektro eko prošuky nesmí říkat. U hybridního Priusu jak je pod 10 stupňů tak o litr víc. Čistě benzínový Peugeot 406 v zimě za 15 na 100, v létě za 11 po městě.
Problém je, že u EV je to klidně o 50%. To co korejci údajně řeší by se mělo řešit globálně u všech EV.
Spalovak ma v zime vetsi spotrebu nez se ohreje, pak je spotreba v podstate stejna. Problem elektroaut je, ze dojezd klesne o 25 - 50 procent, coz je neuveritelny.
Kde je ale logika prošetřovat zrovna (a jen) Teslu? Co provedla špatného? Ať si tedy stejně prošetří i ty svoje vlastní EVčka, protože ty se chovají taky tak. Lituju, že jsem neměl Teslu půjčenou v zimě, abych mohl rozbít (či potvrdit) argumentaci o 25-50 na základě vlastní zkušenosti. Takhle vím jen to, že v polovině října při teplotách kolem 12 stupňů měla dojezd skutečných 500+ km.
Alebo je to závisť, že keď niekto vie a darí sa mu, tak mu treba hádzať pod nohy polená, škodiť mu a o nejaké tie prachy ho olúpiť?