Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Jižní Korea vyšetřuje Teslu kvůli dojezdové vzdálenosti jejích elektromobilů

23 komentářů

traveldrive
To je sila, akí sú z tej Tesly všetci priposratí.
Alebo je to závisť, že keď niekto vie a darí sa mu, tak mu treba hádzať pod nohy polená, škodiť mu a o nejaké tie prachy ho olúpiť?
WinDiesel
Nejsi ty dajaký lúpežník? Nějak ti ta Tesla leze na mozek 😒] 😒] 😒] Nehul tolik 😄
lyon667
A nebo už prostě začíná vadit, že Tesla staví svůj business na prodeji lží.
Anonym
Jejich volejbal, jejich basket, jejich filmy, jejich seriály, jejich auta a nyní zásadní vrchol přehlídky, vyšetřování Tesly kvůli dojezdu. Jděte se Korejci bodnout. Deeeee.
DonVito
S vysetrovanim Tesly souhlas.
Jinak ne.

Jizni Korea je kazdopadne jedna nejuspesnejsich zemi sveta.

Umeji vyrabet snad vsechno, od spotrebni elektroniky, pres baterie az po jaderne elektrarny.

Mne prijde trapny o takove zemi napsat koment, ktery jsi prave vyplodil. :no😒br /> Zrovna v den, kdy jsme byli sami "trapny" v hokeji...
Anonym
Asi jsi nesledoval korejský basket ani volejbal. Deeeee. A ani žádný film. Teď nemůžou strávit fakt, že jim Tesla ujela, doslova, daleko.
DonVito
Nesledoval.
Ale rano jsem sledoval chvili nas hokej.

Jinak zrovna Korejci jsou Tesle nejbliz. 😉
WinDiesel
No v poruchovosti jsou Tesle velmi vzdálení ... o několik tříd lepší. Bravo Korejci.
Paradoxně musím pochválit Teslu za "autopilot", který není autopilotem. Dělá velké chyby ale jinak je vidět že na tom ajťáci Tesly opravdu zapracovali.
Nechápu proč Musk nepřidá radary, lidary nebo jek se to všechno jmenuje. Asi by to nedala kapacita řídící jednotky, když teď Musk používá jednu místo dvou.
Arese
Přesně tak, bravo Korejci, a jen tak dál! 😄
3_diamanty
:yes:
3_diamanty
co sa napriklad robotiky tyka ... su korejci na najvyssej urovni na svete... tu ani vecny rival .. teda japonci nemaju narok :yes:
3_diamanty
:yes:
Roland Von Wagen
Neklesá v zimě dojezd i spalovákům? Ten můj má v zimě skoro o litr vyšší spotřebu.
Anonym
Pssst to se přece před elektro eko prošuky nesmí říkat. U hybridního Priusu jak je pod 10 stupňů tak o litr víc. Čistě benzínový Peugeot 406 v zimě za 15 na 100, v létě za 11 po městě.
Roland Von Wagen
V článku to není uvedeno, ale jestli je rozdíl v procentech, tak mi to přijde normální.
Anonym
Ano normálním lidem to přijde normální.
adamzprahy
Problém je, že u EV je to klidně o 50%. To co korejci údajně řeší by se mělo řešit globálně u všech EV.
Roland Von Wagen
Jasně. 50 % už je dost. V článku to není uvedeno, tak těžko říct, co přesně korejcům vadí.
mrazik
Spalovak ma v zime vetsi spotrebu nez se ohreje, pak je spotreba v podstate stejna. Problem elektroaut je, ze dojezd klesne o 25 - 50 procent, coz je neuveritelny.
Anonym
Kde je ale logika prošetřovat zrovna (a jen) Teslu? Co provedla špatného? Ať si tedy stejně prošetří i ty svoje vlastní EVčka, protože ty se chovají taky tak. Lituju, že jsem neměl Teslu půjčenou v zimě, abych mohl rozbít (či potvrdit) argumentaci o 25-50 na základě vlastní zkušenosti. Takhle vím jen to, že v polovině října při teplotách kolem 12 stupňů měla dojezd skutečných 500+ km.
lyon667
Navíc díky zimním pneu mívám při delších cestách v zimě spotřebu dokonce nižší, než v létě na letních.
adamzprahy
What? 😁
Anonym
To slyším poprvé, že zimáky mají menší spotřebu.