Novinky
125S
0
Vypadá hezky i prakticky a interiér by nebyl. 😉
Další krásnej užitkáč nejdřív Facelit Dobla pak nový Kangoo od rendla a ted tohle škoda že mám služební fábii 😒
Nie je to trochu krátke? S uvádzanou dĺžkou 3860 mm je kratšie ako všetky malé užitkáče na trhu. Pre porovnanie😒br />
Kangoo 4035 mm (+175 mm)
Berlingo 4137 mm (+277 mm)
Doblo 4159 mm (+299 mm)
T.Connect 4278 mm (+418 mm)
Combo 4322 mm (+462 mm)
Berlingo 4137 mm (+277 mm)
Doblo 4159 mm (+299 mm)
T.Connect 4278 mm (+418 mm)
Combo 4322 mm (+462 mm)
Bude to spíš konkurence pro užitková "auta" přestavěná z hatchbacků nižší střední (Peugeot 206 XA, Fiat Panda, Fiesta...) s tím, že oproti nim je od počátku konstruované jako užitkové a tedy praktičtější.
No neviem...od nich má zase len veľký odstup, stačí si všimnúť výšku. Alebo to JE nástupca pre Doblo, ale podľa vzoru väčších užitkáčov bude v ponuke s rôznymi rázvormi, dĺžkami a možno aj výškami strechy. 😄
Nemá takový odstup. Je jen o pár milimetrů odlišnější (P206 3822 mm, Fiesta 3917, Panda 3538 mm), než tahle malá auta. A ta výška je právě to, co mám na mysli - větší praktičnost, tedy lepší využitelnost. K tomu klasické dvojkřídlé dveře a máme skoro ideál do města. Ohledně Dobla nevím, mám pocit, že tohle má být samostatný model, možná mírně designově spřízněný.
Uvidíme. Každopádne Fiorino vyzerá zvonka zaujímavo, necháme sa prekvapiť interiérom. A cenou. Doblo je z celej plejády na trhu po VW CAddy najdrahším autom. Aspoň na Slovensku.
Já se nikdy netajil tím, že mám pro malá auta slabost a pokud tohle bude existovat i v osobním provedení, byl by to velmi horký kandidát. Myslím, že cena se bude odvíjet od současné politiky Fiatu, který je spíše levnější, než drahý.
Podle článku na tomto odkazu [odkaz] by mělo jít o zcela novou řadu užitkových vozů Fiatu a PSA. Jsem rád, že v tomto případě Fiat sáhl po názvu Fiorino a jsem zvědav na motorovou a cenovou nabídku. Zároveň doufám, že dojde i na osobní verzi.