Jdete uz do***e. Kazdej vandrak se ohani cebii. Prijede na inzerat a ukazuje fotky s inzeratu co stahuje system a je chytrej jak radio a pak cumi do motoru a nevi ani kde je merka oleje. To je zas klauniada
petr petrumr
0
no já sem měl bramboru a ta neměla měrku oleje.
K článku, snad hybrid plug-in a elektro po záplavě by nejel a kdo v dnešní době kupuje něco jiného, a k té cebii- tohle by mělo být na netu od státu zdarma, Dlouho jsem kritizoval, že mají být TP volně po napsání spz aby vyjelo typ auta a barva a né aby to policajti prodávali. Tímto by se zamezilo čorkám o 80%.
Mig_35
0
Nejlepší je, že ToPro má bramboru taky - prý - a ty už měrku nemají asi deset let…
petr petrumr
0
pleteš si to, nějaký modely brambor můžou mět měrku, ale Z4 2,0L nebylo možné.
Mig_35
0
Které modely Bmw mají merku oleje???
lyon667
0
No pozor, třeba moje F34 s B47 motorem měrku oleje má. Ale podle jakého klíče se montovaly kusy s měrkou, nebo bez, to netuším. 😄
petr petrumr
0
na objednání tam to zakřížkuješ, máš nepřeberný množství vybavy.
lyon667
0
😁 Můžu Tě ubezpečit, že v konfigurátoru taková věc není a nikdy nebyla.
petr petrumr
0
ty na kterých si zakřížkuješ měrka olje před objednáním.
Stejsn
0
Koupil jsem Fusiona, který vypadal pěkně. Po půl roce začal mít okyslý podvozek a po roce byl od půlky dveří dolů zrzavý jak Havel. Pravděpodobně přesně takovýhle zatajený plaváček.
petr petrumr
0
já jsem po potopě odvodnoval autobusy, nejhůře to bylo s automatickýma převodovkama praga.
K článku, snad hybrid plug-in a elektro po záplavě by nejel a kdo v dnešní době kupuje něco jiného, a k té cebii- tohle by mělo být na netu od státu zdarma, Dlouho jsem kritizoval, že mají být TP volně po napsání spz aby vyjelo typ auta a barva a né aby to policajti prodávali. Tímto by se zamezilo čorkám o 80%.