Novinky
0
hodně dobrý a hlavně povedený ten kdo to vymyslel je fakt boreček 😄 ;-\ 😄
...podobná reklama je k vidění na youtube na Isuzu Geminy.Myslím, že podobnost není náhodná...
Je to uz par let co jsem prestal delat francouzstinu...ale rekl bych ze ten nadpis by mel znit "Le ballet brutal" tzn. pridavne jmeno za podstatne... 😉 Jinak dobra reklama...
Na ja, ich kann nur sagen "fantástiš".
Neviem, čo je na tých žabožrútoch také úžasné. Dizajn mizerný, kvalita podpriemerná, technológia rozhodne nie špičková. A ešte si dajú na kapotu kosoštvorec. Už len to stojí za pozornosť.
Tato reklama presne ukazuje na čo sa hodia auta tejto značky, čiže na rozbitie, lebo jazdiť sa na nich fakt nedá! Francuzi ostaňte pri voňavkách!
báječná, je prý dokázáno, že když lidé vidí nějakou značku auta bourat, že to u nich vyvolává překvapivou reakci, že si při výběru auta právě vyberou to, které viděli nabourané - takový soucit. Když si všimnete, tak to Renault dělá i v českých filmech - příklad Cesta z města - namelený Scénic.
robil som v renaulte a mozem s cistim svedomim povedat ze renault nie je auto... 😄 sak dizajneri to vymysleli dobre...pipinu na kapotu dat to trosku do hromady a ide sa.... reklama je super...tou som sa bavil v nemecku ked som bol lebo ju davali kazdu chvilu v tv...ale inak pri pozerani by som aj ostal....ja radsej sikmookych 😉