Testy
kesumb
to urcite, jednak podvozek a pak brzdy. Objektivne musis uznat, ze auta z 90. let (evropsky) byly mnohem spolehlovejsi (az na korozi) a ridicsky zajimavejsi nez z 80.let. Vem si rozdil
mezi Pianem a w124. Mezi e30 a e36 je taky rozdil jak blazen. A pak motory, z kraje 90 let mel
mercedes Kjet zatimco par let po tom melo vsecko nesmrtelny a mnohem efektivnejsi elektronicky vstrikovani. Auta prosly v 90. letech velkym vyvojem, kterej se naopal podle myho hlavne u benzinovych motoru po roce 2000 na mozna dekadu zasekl
mezi Pianem a w124. Mezi e30 a e36 je taky rozdil jak blazen. A pak motory, z kraje 90 let mel
mercedes Kjet zatimco par let po tom melo vsecko nesmrtelny a mnohem efektivnejsi elektronicky vstrikovani. Auta prosly v 90. letech velkym vyvojem, kterej se naopal podle myho hlavne u benzinovych motoru po roce 2000 na mozna dekadu zasekl
ryccardo
Hosi ja vam nechci brat iluze, ale RS se zacalo vyrabet v roce 2000, takze mluvit o zlatych 90tych neni uplne presny. Kazdopadne dvojkovy RS po FL je jizdne mnohem lepsi a modernejsi. Tohle s tou tuhou napravou nebylo zas tak uzasny.
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Othello
V takových situacích je tolik proměnných že vyvozovat z nich jednoznačné závěry o dynamice aut je dost nesmysl.
kesumb
To Corolla takhle jede? Někde jsem tomu našel snad 22s 0-160 což je o dost horší než třeba Leon 1,8tsi, kterej se ale zase docela hejbe.
Mikesus
Ono bylo vtipné ještě občas takovou octavku potkat s corollou ma dalnici, obzvlášť když jsme se zasekl za prejdizdejicim kamionem. Už se připravoval mne předjíždět a než měl pořádně otáčky, ujizdel jsem mu jak nic.
Mikesus
Jo. Třeba taková corolla HB 2.0HSD. 7.9s, 132kw. Kombik 8.1 a přesto tyhle octavky na dalnici po rozjezdu za predjizdejicim kamionem corollu nestihaly.
A to moje corolla vážila oproti tyhle Octavce o nějakých 150kg vic.
A to moje corolla vážila oproti tyhle Octavce o nějakých 150kg vic.
kesumb
tak technicky pokrok dneska umoznuje hodne, jen co je pravda. Na druhou stranu pocet valcu ma bejt umernej velikosti auta. Jinak receno jemam problem s ctyrvalcem ve stredni tride. Ostatne roky se rikalo MB C ctyrvalec, E sesti a S osmi.. Za sebe sle rikam, ze bych i pres vykony ktery to dnes ma nechtel ctyrvalec v E nebi trivalec v golfu.
Trilitr v tom co mam vcetne elektriny a kdyz to tahne 6t soupravu do kopce leze leplota oleje nahoru. A mimochodem GLE 350e i pres vetsi barerii na dlouhych trasach nezere min nez 45e...
Trilitr v tom co mam vcetne elektriny a kdyz to tahne 6t soupravu do kopce leze leplota oleje nahoru. A mimochodem GLE 350e i pres vetsi barerii na dlouhych trasach nezere min nez 45e...
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Zlate 90 roky... najuzasnejsia automobilova doba :yes: