Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Suzuki X-Head: Godzilla

13 komentářů

lorenzlubos
Tak toto auto ma fakt oslovilo. Krasa. Mnam. Prakticke. :yes:
lorenzlubos
Ze by Suzuki povazovalo svoj znak za skaredy? Chysta sa zmena? ;-\
IMHO tohle autíčko je fakt nádherný!!! Já ho chválim.... :yes:
Chemlon
Musim bez ironie říct že takhle si představuju auto pro volný čas, žádný jety, nebo joyster ale tohle je supr a design se mě osobně taky libí moc 😄 Vážně něco nového než furt ty samé variace....
Interier je super :yes: hlavně ty sedačky! konečně nějaký nádad, ne jen kudrlinky a imitace dřeva...ale ikdyž je pravda, že interiéry konceptů jsou vždycky peší než výsledný model
:yes: :yes: :yes: hlavne teda exterier
já bych řekl,že jestli se někdy bude vyrábět má toto autičko na kultovní bourák.Co si budeme povidat asi bude oproti UNIMOGu i nesmirně levnější kor v Japonsku.
Pekelná Micinka
Že by se chystal nový film o Godzile? Snad ne. Ale auto je to moc pěkný, mě se jen nelíbí provedení zadních světel. Hodilo by se něco víc robustnějšího, takhle by to chtělo plast okolo aspoň v barvě karoserie. Je fajn, že někdo přišel s něčím trochu víc robustním a svalnatým, ale zas ne tolik, teď mi majitelé odpustí, pozérským Hummerem H2. Navíc je to náklaďáček. :yes:
cuisine
tak musím říct že tohle se mi fakt líbí .. a ani bych se nedivil kdyby si japonci pustili sériovou výrobu .. ovšem opět jen pro japonsko .. jako vždy nej auta nejdou do evropy .... :yes:
Klaudius
Takže keď sme všetci lietadlá, jeden blázon je tým správnym korením. Toto auto mi predkom pripomenulo boxera s jeho vysokým zrazeným čumákom a je rovnako ako pes spomínanej rasy také škaredé, že je vlastne krásne. Holt za odvahu vo veciach okolo áut treba dať v dnešnom konzervatívnom svete jednoznačne :yes:
...možná by to chtělo prodlouženou budku.
Nemam proti tomuto auto takmer nic zle, ale viac by sa mi pacilo, keby bolo 4 dverove, alebo 5... . Samozrejme, ze je to prakticke aj teraz, ale zmestilo by sa tam viac osob, a kufor by bol o nieco mensi. Inak OK. Bohvie aky to ma asi tak vykon...
... nevim co vic dodat ... proste parada