Novinky
lorenzlubos
0
Tak toto auto ma fakt oslovilo. Krasa. Mnam. Prakticke. :yes:
Musim bez ironie říct že takhle si představuju auto pro volný čas, žádný jety, nebo joyster ale tohle je supr a design se mě osobně taky libí moc 😄 Vážně něco nového než furt ty samé variace....
Interier je super :yes: hlavně ty sedačky! konečně nějaký nádad, ne jen kudrlinky a imitace dřeva...ale ikdyž je pravda, že interiéry konceptů jsou vždycky peší než výsledný model
já bych řekl,že jestli se někdy bude vyrábět má toto autičko na kultovní bourák.Co si budeme povidat asi bude oproti UNIMOGu i nesmirně levnější kor v Japonsku.
Že by se chystal nový film o Godzile? Snad ne. Ale auto je to moc pěkný, mě se jen nelíbí provedení zadních světel. Hodilo by se něco víc robustnějšího, takhle by to chtělo plast okolo aspoň v barvě karoserie. Je fajn, že někdo přišel s něčím trochu víc robustním a svalnatým, ale zas ne tolik, teď mi majitelé odpustí, pozérským Hummerem H2. Navíc je to náklaďáček. :yes:
tak musím říct že tohle se mi fakt líbí .. a ani bych se nedivil kdyby si japonci pustili sériovou výrobu .. ovšem opět jen pro japonsko .. jako vždy nej auta nejdou do evropy .... :yes:
Takže keď sme všetci lietadlá, jeden blázon je tým správnym korením. Toto auto mi predkom pripomenulo boxera s jeho vysokým zrazeným čumákom a je rovnako ako pes spomínanej rasy také škaredé, že je vlastne krásne. Holt za odvahu vo veciach okolo áut treba dať v dnešnom konzervatívnom svete jednoznačne :yes:
Nemam proti tomuto auto takmer nic zle, ale viac by sa mi pacilo, keby bolo 4 dverove, alebo 5... . Samozrejme, ze je to prakticke aj teraz, ale zmestilo by sa tam viac osob, a kufor by bol o nieco mensi. Inak OK. Bohvie aky to ma asi tak vykon...