Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Autodrom Most 28.9: sraz exotických vozů poznamenalo počasí

17 komentářů

Tak kdo se tady ptal na tu Ultimu žlutou - nakonec jí z vleku sundali a jezdilo se! Měl jsem to štěstí a dokonce jsem se tímto skovstem svezl. Muselo být zatraceně těžké ho ovládat na té spoustě vody, ale pro mě to byl zážitek na celý život. thx Davy!
moje rec, moje rec!!!!kdo kdy videl navlastni oci 959??ja jsem ani netusil ze nejaka v cr vubec je!!vzdyt TTcek a 6kovych bmw a jim podobnych si dnes nikdo pomalu ani nevsime. A ty e30 m3...moje 2 auta snu, nadhera...s tvym nazorem na fotografa se naprosto stotoznuju!!!..
Nevite nekdo nahodou o special akci tenhle tyden v Moste na okruhu? Michelin a Porsche by tam meli poradne radit >😒]
Vloni to bylo v úplně stejný den jako letos a bylo nádherně!!! Počasí si prostě nevybereš... 😒
Pekelná Micinka
Mě by stačila polská Akuna. >😁 Jinak to není moc dobrej nápad pořádat tohle až koncem září. Co třeba květen. Skvělej měsíc. 😉
Pokud se nepletu, tak fotka Porsche 959 tu je, a ty M3ky jsou tu také, sice mázlé a v pozadí, ale jsou 😄
Ty Ultimy tam byly dokonce dvě tu Can Am celkem brzo odvezli (nevím, jestli se ještě vrátili) a tu druhou sem viděl odvazovat, ale bohužel jsem byl celý zmoklý a začal foukat studený vítr, tak jsem ratši jel domů, takže nevím, jestli jí dali dolů 😄 Jo a v tom Coopříku jezdil kámoš 😄
Ty joo, i Porsche 959 tam bylo, to jsem ještě nikdy na vlastní oči neviděl. Jednou mi říkal kamarád, že tu 959ku viděl asi před 10ti léty v Bruselu na křižovatce ....... na pár sekund 😄
GTI
Pěkné, pěkné... a povedené snímky. Černej Mustang a bílá Carrera... dokonalé.
V Vaši galerii chybí ta nejzajímavější auta se stylem a duchem,ktera jsou atraktivnější pro spoustu lidí,než unifikovaná auta naší doby...Byli tam minimálne tři M3 E30,Porsche 959...příšte nechte fotit někoho s větším zájmem o auta.POP
skoda ze jsem tam nebyl - a tu Ultimu vubec sundali z toho vleku? 😄
Výborná akce..jen škoda toho deště. Mimochodem - krásný fotky!! Zvlášť rozjetý lamba.....
No jeden skvost tam ční nad všechny ostatní, tedy alespoň v mých očích - Ferrari :yes:
Sleeper
...byl jsem na Svatováclavské jízdě historických automobilů v Mladé Boleslavi a počasí bylo fakt nanic 😲(
Nej. je ten 350z na tej 30 fotce (ten s tím Flip Flop lakem a těma pruhama)a pak ještě ten mustang.
Je to parádní akcička...slyšet na vlastní uši řvát Ford GT nebo Ultimu Can Am 1000+ je něco nepopsatelného. Pro příště každopádně doporučuji