Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Autodrom Most 28.9: sraz exotických vozů poznamenalo počasí

17 komentářů

Je to parádní akcička...slyšet na vlastní uši řvát Ford GT nebo Ultimu Can Am 1000+ je něco nepopsatelného. Pro příště každopádně doporučuji
skoda ze jsem tam nebyl - a tu Ultimu vubec sundali z toho vleku? 😄
Ty Ultimy tam byly dokonce dvě tu Can Am celkem brzo odvezli (nevím, jestli se ještě vrátili) a tu druhou sem viděl odvazovat, ale bohužel jsem byl celý zmoklý a začal foukat studený vítr, tak jsem ratši jel domů, takže nevím, jestli jí dali dolů 😄 Jo a v tom Coopříku jezdil kámoš 😄
Nej. je ten 350z na tej 30 fotce (ten s tím Flip Flop lakem a těma pruhama)a pak ještě ten mustang.
No jeden skvost tam ční nad všechny ostatní, tedy alespoň v mých očích - Ferrari :yes:
Sleeper
...byl jsem na Svatováclavské jízdě historických automobilů v Mladé Boleslavi a počasí bylo fakt nanic 😲(
Výborná akce..jen škoda toho deště. Mimochodem - krásný fotky!! Zvlášť rozjetý lamba.....
V Vaši galerii chybí ta nejzajímavější auta se stylem a duchem,ktera jsou atraktivnější pro spoustu lidí,než unifikovaná auta naší doby...Byli tam minimálne tři M3 E30,Porsche 959...příšte nechte fotit někoho s větším zájmem o auta.POP
Pokud se nepletu, tak fotka Porsche 959 tu je, a ty M3ky jsou tu také, sice mázlé a v pozadí, ale jsou 😄
moje rec, moje rec!!!!kdo kdy videl navlastni oci 959??ja jsem ani netusil ze nejaka v cr vubec je!!vzdyt TTcek a 6kovych bmw a jim podobnych si dnes nikdo pomalu ani nevsime. A ty e30 m3...moje 2 auta snu, nadhera...s tvym nazorem na fotografa se naprosto stotoznuju!!!..
GTI
Pěkné, pěkné... a povedené snímky. Černej Mustang a bílá Carrera... dokonalé.
Ty joo, i Porsche 959 tam bylo, to jsem ještě nikdy na vlastní oči neviděl. Jednou mi říkal kamarád, že tu 959ku viděl asi před 10ti léty v Bruselu na křižovatce ....... na pár sekund 😄
Pekelná Micinka
Mě by stačila polská Akuna. >😁 Jinak to není moc dobrej nápad pořádat tohle až koncem září. Co třeba květen. Skvělej měsíc. 😉
Vloni to bylo v úplně stejný den jako letos a bylo nádherně!!! Počasí si prostě nevybereš... 😒
Nevite nekdo nahodou o special akci tenhle tyden v Moste na okruhu? Michelin a Porsche by tam meli poradne radit >😒]
Tak kdo se tady ptal na tu Ultimu žlutou - nakonec jí z vleku sundali a jezdilo se! Měl jsem to štěstí a dokonce jsem se tímto skovstem svezl. Muselo být zatraceně těžké ho ovládat na té spoustě vody, ale pro mě to byl zážitek na celý život. thx Davy!