Novinky
wakantanka
3
naozaj zvedavý ako sa týmto bufe dariť v Európe. Ceny sebavedomé, dealerská a servisná sieť tristná, svedkovia Elonovi žiadni. Uniká mi cieľová skupina.
Anonym
2
V klidu, tohle si tady nikdo nekoupí i kdyby to stálo třetinu uvedené ceny. Protože to nemá co? Protože to nemá budíky za volantem.
Bojkas
0
Na co budíky? Má to HUD, budíky patří do starých aut, kde je potřeba neustále hlídat otáčky motoru a teplotu motoru, jestli je na to v zimě už bezpečné šlápnout a dát 3125rpm. 😁
Anonym
0
Já taky nevím na co budíky, ale oni ti to zde vysvětlí.
TT
1
Nie len cieľová skupina ale aj zmysel. Títo novodobí frajeri zabudli, koľko trvalo Japoncom alebo Kórejčanom, kým sa v Európe dostali na slušné predaje.
Ceny vůči evropským autům jsou velmi nízké. Co Vietnamců taky zbývá.
Kdo si nechce kupovat vlajky, může si koupit levnější VF5, VF6, VF7.
Kdo si nechce kupovat vlajky, může si koupit levnější VF5, VF6, VF7.
Tak nevím, ale z auto.cz už je čistě reklamní portál a nově aplikované změny už jsou za hranou. Ke každému prokliku dvě reklamy, jedna celoplošná, druhá přes půl stránky. V článku kromě reklam pasivních, běží nejméně dvě videa. Možná by nebylo od věci, dát redakci najevo, že nenažranost může mít i opačný efekt :no:
Máš pravdu, když si člověk chce pustit video, musí přežít snad 4x reklamu ...
Co bys chtěl od bulváru, že? :no: :no: :no:
Co bys chtěl od bulváru, že? :no: :no: :no:
Dlouho jsem sem nic nepsal, ale dnes už mě ty reklamy fakt... ehmmm... rozčilují. 😢 To samé automaticky spouštěná videa. Už to začíná být neúnosné, co se dnes s tou reklamou tady děje. Auto.cz sleduji od jejich začátků, ještě přes modem a vytáčené spojení.... Tenkrát to bylo opravdu o autech. Teď už je to, kromě pár čestných výjimek, jen reklamní portál. Ano, náklady rostou, mzdy chce mít každý co nejvyšší... dříve to dělali nadšenci, co je auta baví a rozumí jim, dnes už jsou fuč... Dnes si to někteří po sobě ani nepřečtou a przní náš jazyk. Za to množství reklamy by si to po sobě autor mohl přečíst, nebo nechat přečíst někoho jiného, protože v textu, který jsem psal, chyby nevidím.
Howgh!
Howgh!
válka na ukrajině zvýšila cenu Lithia o 170%, cena niklu také úspěšně roste, navíc ho těží Norisk nikkel, jeho majitel je Putinův oligarcha, takže bych se nárustu elektromobilů opravdu neobával.
Lithium roste od prosince 2021. Mezi 21.2. a dneškem je rozdíl - 447 500 (CNY=renminbi/T) a 493 500, to je nárůst o 10,3 %.
Uf, ještěže se válka nijak nedotkla benzínu a nafty.
Honem, zastavte výrobu EV, nebo se to nevyplatí!!! Taková Tesla má v 100kWh battery packu cca 10kg lithia, což dělá neuvěřitelných 18230kč na autě za 3M, to už prostě nemá smysl vyrábět, elektromobilita končí! 😁 😁 😁
Je IMHO ta správná hodnota, která až bude u mobilních baterií dosažena, tak se EV začnou rozmáhat. Jestli Lithium nebo Baryum Zinek Galium, to už je jedno.
aj ked to vykradlo dizajn vsetkemu moznemu a pridalo vietnamsku kudrlinku.
Zazrak je, ze tak mlada automobilka predstavi hned 5 modelov, aj ked je to v podstate ten isty zaklad s rovnakymi motorcekmi, ale sasi treba tiez niekde vylisovat v roznych formickach a poskladat.
Zjavne dokazu usetrit clovekohodiny.
Zazrak je, ze tak mlada automobilka predstavi hned 5 modelov, aj ked je to v podstate ten isty zaklad s rovnakymi motorcekmi, ale sasi treba tiez niekde vylisovat v roznych formickach a poskladat.
Zjavne dokazu usetrit clovekohodiny.
...S tímto lézt do Evropy je jen vyhazování peněz. 😄
VW a Skodovka uvadi novinky v Indii, protoze tam je muzou nabidnout levne.
Vietnamci budou vozit auta sem, protoze je tady muzou prodavat levne...
Vy tomu vsichni rozumite?
Vietnamci budou vozit auta sem, protoze je tady muzou prodavat levne...
Vy tomu vsichni rozumite?