Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Clarkson měl při testování Maserati MC20 vtipný problém. Z auta neuměl vylézt

Jeremy Clarkson se nedávno dostal k novému Maserati MC20. A přestože se mu italský supersport líbil, bez výhrad a problémů se test neobešel.
Zpět na článek
Avatar - Ham.
10. 3. 2022 23:26
Re: Tak mu treba
Na druhou stranu takové základní úkony jako otevření dveří by mělo zvládat i pětileté dítě a bez manuálu. Co je řidiči platné nastudovat si manuál, když po nehodě bude v bezvědomí a spolujezdec, který manuál nemá, bude zoufale hledat jak otevřít dveře místo toho aby prostě zatáhl za kliku a zachránil sebe i řidiče. Tohle jsou prostě inovace na "sílu", které se v poslední dekádě v autech objevují jenom aby byly nějaké novinky a intuitivnost ovládání jde do kopru. Základní funkce auta, notabene ty s dopadem na bezpečnost, by měly být bombenfest und i.diotensicher.
11. 3. 2022 06:19
Re: Tak mu treba
A nemuze to byt tak, ze on to moc dobre vedel, ale timhke zpusobem se podivoval na zbytecnou slozitosti danych ukonu? Neverim, ze zrovna on by tohle nevedel, nebo dokonce ze by se svoji blbosti chlubil.

Mne se libi, jak tady lidi, co mu nesahaji ani po kotniky lidsky ani ridicsky pisou, jak u nich ztratil kredit. Ja se tomu naopak zasmal, a myslim, ze to byl i ucel. A asi si ode dneska budu pamatovat, jak se radi P v maserati. 🤣
Avatar - curwasportiva
11. 3. 2022 05:07
Re: Tak mu treba
Studovat manual kvuli tomu, abych se dozvedel, jak otevrit dvere a dat parkovaci brzdu, opravdu?
10. 3. 2022 21:08
Re: Tak mu treba
Přesně. Jak může testovat auto o kterém ani pořádně neví, jak se ovládá? Ani bych se nedivil, kdyby bylo možné kritizovaný podvozek a rychlost řazení nastavit.

Ztratil u mě hodně ze svého kreditu. Možná lepší než kritika by bylo mlčení nebo skromné uznání chyby.
11. 3. 2022 06:32
Re: Tak mu treba
Ale netrep - čo môže byť na atypickom športiaku podivne zložité? Pri takom aute s s tým snáď počíta, nie? To nie je Volkswagen...
Mimochodom, podľa čoho si dovoľuješ tvrdiť, že mu niekto nesiaha po kotníky ľudsky ani vodičsky? Čo si ty nejaký jasnovidec? Máš aspo predstavu, kde je takýmito vyjadreniami tvoja úroveň? Mne je ukradnuté, čo je Clarkson zač, každý sme nejaký. Tu bol v úlohe komedianta, ktorý svoju rolu nezvládol.
10. 3. 2022 20:42
Tak mu treba
Len hlupák si auto, v ktorom prvýkrát sedí a chce si zajazdiť, neprejde najprv staticky a nemrkne do manuálu, keď niečo fyzicky nenájde.
11. 3. 2022 06:25
Re: Tak mu treba
V superšporte s atypickými dvermi? Nejde predsa o auto na bežné používanie.V tomto prípade je to vpohode, nie je to auto na vozenie detí do školy ani na rodinné výlety.
Avatar - Ham.
11. 3. 2022 07:56
Re: Tak mu treba
I supersport s atypickými dveřmi může začít hořet (a supersporty rády hoří aniž absolvují nějaký náraz) a pak je schopnost jednoduše a rychle otevřít dveře zásadním prvkem bezpečnosti.
11. 3. 2022 11:27
Re: Tak mu treba
pritom stacilo napisat,ze jeremyho nemas rad a prisiel si si k rannej kave kopnut :D
11. 3. 2022 07:36
Re: Tak mu treba
Nesahají lidsky :-) ;-) :-)
Podle mě ho budou po smrti svatořečit :yes:
Když nedostane nažrat, dá někomu do držky :-)
11. 3. 2022 13:35
Re: Tak mu treba
A kto píše opak? Že je niečo atypické, nemusí automaticky znamenať, že to nie je jednoduché. Len iné, ako sme zvyknutí. Na to sú tie návody. Keby si ho prečítal, nemal by problém. ;-)
11. 3. 2022 16:06
Re: Tak mu treba
No, ja soudim z toho, ze o tobe jsem nikdy neslysel, o nem uz nekdy jo. A mam dojem, ze jeho tym zamestnava a zivi vic lidi, nez ty. A zatimco on svoji roli komedianta dle tebe nezvladnul, ty to dneska davas levou zadni. 🤣 A ty minusovy palce ti dnwska taky jedou. 🤣
11. 3. 2022 13:36
Re: Tak mu treba
Jeremy mi je ukradnutý, zaujal ma blblec, ktorý sa nevedel dostať z auta. ;-)
Avatar - Ji/Ri
11. 3. 2022 23:56
Zkušenosti
... v něčem úplně nesouhlasím. Podvozek je tvrdší, ale určitě ne uskákaný. Hodně záleží na zahřátí pneu... tak to na mě působilo aspoň. Motor uvnitř celkem surově uřvaný. Jinak přesné, brzdy míň ostré než u konkurence, ale dobře dávkované a špičkově fungující. Otevírání dveří znám z jiných, ale hledat to tak dlouho - ono ten čudlík tě vysloveně trkne. Interiér útulný, moderní... auto skvělé, ale jen 6 válec, což u této kategorie by chtělo více. Tragédie byla ovšem zvuk výfuků... Novitec už je umí, ale celkově - motor a laufy jsou asi nejvíc tečka na kráse tohoto jinak nádherného Itala.
11. 3. 2022 17:40
Re: Tak mu treba
Tak to mi ťa je fakt ľúto. Posudzovať ľudí podľa profesie a mediálnej popularity môže len blbec.
11. 3. 2022 14:11
Re: Tak mu treba
Fakt je, ze se někdy ve snaze odlišit vymýšlejí různé kktiny. Spinačka vlevo apod:)