Autofun
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeClarkson měl při testování Maserati MC20 vtipný problém. Z auta neuměl vylézt
17 komentářů
Ji/Ri
... v něčem úplně nesouhlasím. Podvozek je tvrdší, ale určitě ne uskákaný. Hodně záleží na zahřátí pneu... tak to na mě působilo aspoň. Motor uvnitř celkem surově uřvaný. Jinak přesné, brzdy míň ostré než u konkurence, ale dobře dávkované a špičkově fungující. Otevírání dveří znám z jiných, ale hledat to tak dlouho - ono ten čudlík tě vysloveně trkne. Interiér útulný, moderní... auto skvělé, ale jen 6 válec, což u této kategorie by chtělo více. Tragédie byla ovšem zvuk výfuků... Novitec už je umí, ale celkově - motor a laufy jsou asi nejvíc tečka na kráse tohoto jinak nádherného Itala.
Ztratil u mě hodně ze svého kreditu. Možná lepší než kritika by bylo mlčení nebo skromné uznání chyby.
Mne se libi, jak tady lidi, co mu nesahaji ani po kotniky lidsky ani ridicsky pisou, jak u nich ztratil kredit. Ja se tomu naopak zasmal, a myslim, ze to byl i ucel. A asi si ode dneska budu pamatovat, jak se radi P v maserati. 🤣
Mimochodom, podľa čoho si dovoľuješ tvrdiť, že mu niekto nesiaha po kotníky ľudsky ani vodičsky? Čo si ty nejaký jasnovidec? Máš aspo predstavu, kde je takýmito vyjadreniami tvoja úroveň? Mne je ukradnuté, čo je Clarkson zač, každý sme nejaký. Tu bol v úlohe komedianta, ktorý svoju rolu nezvládol.
Podle mě ho budou po smrti svatořečit :yes:
Když nedostane nažrat, dá někomu do držky :-)