Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeProdej aut v EU v únoru opět klesl, přetrvávají výpadky v dodavatelském řetězci
18 komentářů
rohYpnol
A volný pád bude pokračovat!!!
Bohužel, eurohujeři v Bruselu stále nepochopili a myslí si, že elektromobilita omezí závislost na Rusku... OPAK je pravdou. Elektřinu vyrábíme z ruského plynu!!! Do jádra potřebujeme ruský obohacený uran (ze západu je nekvalitní)!!!
Ropa se ale odjinud nakupovat dá!!!
Bohužel, eurohujeři v Bruselu stále nepochopili a myslí si, že elektromobilita omezí závislost na Rusku... OPAK je pravdou. Elektřinu vyrábíme z ruského plynu!!! Do jádra potřebujeme ruský obohacený uran (ze západu je nekvalitní)!!!
Ropa se ale odjinud nakupovat dá!!!
Tak tak...NATO už dávno mělo Rusko obsadit a ropy i plynu by jsme měli habaděj..... :-!
traveldrive
ALe tú hlavnú, a to ľudskú BLBOSŤ a NESCHOPNOSŤ nikto nechce vidieť.
Blbost a neschopnost nebo spíše všehoschopnost je u EUkomsomolců základní výbava. Bez toho u nich nemáš šanci :-!
Tesla Model 3 - 3967
Fiat 500 electric - 2653
Tesla Model Y - 2396
Hyundai Kona Electric - 2317
Volkswagen ID.3 - 1965
Volkswagen ID.4 - 1929
Renault ZOE - 1925
Hyundai Ioniq 5 - 1902
BMW i3 - 1756
Opel Corsa-e - 1753
Tedy 1,6% ............ :-! :-! :-! :-! :-!
Takový je skutečný zájem o BEV bez dotací. 😒] 😒] 😒]
- elektrárny , umístěné jako koncové zařízení na ruském plynovodu
- Občasné Zdroje Energie (fotovoltaiku a fofrníky zejména z Číny) jištěné "horkou zálohou" právě té plynové elektrátny
No, dobro došli 😁
Za mě - chápu že EV někdo beze zbytku využije, že se mu líbí, nebo že se mu líbí ten pseudoekopocit (a částečně i ekopocit, uznávám).
Ale nechápu, jak si někdo může dovolit cpát to mě, když to nechci. Třeba proto, že bydlím v bytě v centru města, solární elektrárnu nemám a občas (překvapení, mám auto a jezdím s ním!) potřebuju za den najet přes 800 km a nechci se k rodině vrátit druhý den nad ránem.
A být němec, tak mě ještě nutí této skupině přispívat z mých daní na to, v čem si tito lidé vozí p*del. Fuj.
Ale hlavně že EV za padesát tisíc éček se dotujou a ti, z jejichž peněz to jde se na to budou dívat z okýnka autobusu.
Copak nechápeš a nevidíš, že se to vymklo z pantů, že to přehnali? Že někde přímo ve střední třídě vzniká hluboký řez, sociální příkop?
Až bude nabíječka v každé lampě, kombík C segmentu s dojezdem min. 1tkm bude stát cca 400 a pokud elektřina k dobíjení EV brutálně nezdraží (jako že zdraží, jak asi státy nahradí výpadek příjmů z fosilních paliv), pak řeknu - OK fajn, dejte mi jeden.
BEVs: 28,306 – up 55% at 14.1% market share
PHEVs: 21,583 – down 1% at 10.8% market share
Total: 49,889 – up 24% at 24.9% market share
https😐/insideevs.com/…es-february2022/