Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
del42sa
V tom se musím svézt, mluví o tom velmi pěkně. Škoda jen toho fastbacku, pro čtyřčlennou rodinu nic moc. Už jsi C5X zkoušel?
Arese
Podivný (když to řeknu méně diplomaticky tak vysloveně nepěkný) "crossover" s "globálním" (čti čínským) deisgnem, křečovitě kombinující jakési pseudoSUV, kombí a hatchback, na segment D ubohá nabídka motorů (žádný dvoulitr, žádná nafta, žádná čtyřkolka), poměrně vysoká hmotnost a přetabletované pracoviště řidiče, výroba v Číně.... Opravdu nevidím žádný podstatný důvod, proč bych si jako zájemce o neprémiový či poloprémiový vůz segmentu D něco takového měl pořizovat např. místo nádherného Superbu 2.0 TSI nebo 2.0 TDI s perfektní ergonomií, superpraktickým kufrem, možností obrovské individualizace výbavy, nastavitelnými tlumiči, možností pořádného kombíku a čtyřkolky? 😄 😄 😄 :yes:
Zumion
Příspěvek podléhá schvalování.
tak si hezky odplivnul, pro tebe možná to auto nebude to pravé ořechové ale pro jiné kupce být zajímavé může. A cenově na tom nový Citroen není špatně, obzvláště ve srovnání se zmiňovaným Superbem. A ta argumentace chybějící čtyřkolkou mi přijde opravdu směšná. Jakoby všichni kupovali jen čtyřkolky 😒] Co mě osobně mrzí, jsou poněkud monotónní barvy čalounění, všechno je takové šedivé a tmavé ... Neříkám, že by to nutně musela být tahle žlutá, ale je vidět jak moc to barevné provedení dokáže udělat dojem
https😐/static.wixstatic.com/…daf1129~mv2.webp
A také co se týče barev karoserií, je výběr celkem omezený. Chybí mi tam červená/vínová a zelená barva a ten display v kapličce před řidičem by mohl být větší s větší možností customizace.
Absence dieselu zamrzí, ale co se dá dělat. Výkonové spektrum zážehových motorů je dostatečné a příští rok přijde Mild Hybridní verze 1,2 Puretech s 7stupňovou dvojspojkovou převodovkou. Ta by mohla být zajímavá :yes:
https😐/static.wixstatic.com/…daf1129~mv2.webp
A také co se týče barev karoserií, je výběr celkem omezený. Chybí mi tam červená/vínová a zelená barva a ten display v kapličce před řidičem by mohl být větší s větší možností customizace.
Absence dieselu zamrzí, ale co se dá dělat. Výkonové spektrum zážehových motorů je dostatečné a příští rok přijde Mild Hybridní verze 1,2 Puretech s 7stupňovou dvojspojkovou převodovkou. Ta by mohla být zajímavá :yes:
Nevím, proč můj příspěvek nazývaný "odplivnutím", když tady zcela konkrétně a naprosto slušně argumentují, proč tento čínský Citroën bude pro většinu Evropanů málo atraktivní, aby se pro něj rozhodli. Zřejmě se ti nedostává protiargumentů, že,? 😄
P.S. Jinak samozřejmě nepochybuji o tom, že pár excentriků si to (samozřejmě zejména ve Francii) koupí a já jim to z celého srdce přeji.. 😄
P.S. Jinak samozřejmě nepochybuji o tom, že pár excentriků si to (samozřejmě zejména ve Francii) koupí a já jim to z celého srdce přeji.. 😄
já hlavně nevidím žádné argumenty na které by se opravdu dalo reagovat, kromě tvého subjektivního "výlevu" na téma jak se moc se ti to auto nelíbí a tím pádem je špatné 😉
Aha, takže na komfort vravíte? Bez hydra, bez vzduchu? Takže v Rolls Royce sú potom asi hlupáci čo? 😊
ale mozno mate lepsie informacie, neviem
Koupis si auto se spalovacim motorem, kteremu sebrali vykon a nadrz.
K tomu pridas kompletni EV s malou baterkou a strasne pomalym nabijenim.
Cely to hodne komplikovane propojis tak, aby ten spalovaci motor co nejcasteji startoval studeny ve chvili, kdy je potreba plny vykon.
Jo a vetsinou u toho jeste zmensis kufr a tam das ty baterky.
:-!
Je to vtipny, protoze je to pravda.
:-!