Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Jay Leno a jeho přibližné náklady na vlastnictví jedné z největších sbírek světa

Portfolio dopravních prostředků jen parkováním vyžaduje stovky tisíc dolarů. Horentní sumy odpovídají druhové variabilitě aut i motocyklů napříč výrobní historií. Ustájení takového portfolia není levná záležitost.
Zpět na článek
Avatar - Roland Von Wagen
31. 3. 2022 19:35
A to tam ještě nejsou náklady na zaměstnance.
Pochybuju, že tam chodí Jay po nocích zametat a měnit olej. Sbírka je to ale úžasná. :yes:
Rozbalit vlákno
1
Avatar - 3_diamanty
31. 3. 2022 20:11
Re: A to tam ještě nejsou náklady na zaměstnance.
tie miury su paradne
31. 3. 2022 21:18
Babis 7-8x bohatsi
To nic neni, treba takovej Babis je 7 - 8x bohatsi … zkuste se nad tim zamyslet … :-!

PS to neni vtip ani nadsazka, to je opravdu tak.
Rozbalit vlákno
3
31. 3. 2022 23:58
Re: Babis 7-8x bohatsi
Zamýšlím se, zamýšlím se, z hlavy se mi kouří, ale nenapadá mě přímá souvislost s tvým příspěvkem a článkem o sbírce Jay Lena.

Snad jedině to, že 7x - 8x lepší než sbírat krásná auta, mít je rád a starat se o ně, je zasít řepku a ty auta všem hromadně kur*vit. :-)

Jay Leno tedy moje uznání má. A asi nejen moje.
1. 4. 2022 01:12
Re: Babis 7-8x bohatsi
Samozrejme, to je clovek, ktery auta sbira z toho spravneho duvodu - proste je absolutni ultimatni fanousek vseho na 2 i 4 kolech.
Nedela to aby machroval, nedela to, aby se mu sbirka zhodnotila, dela to proste proto, ze to je jeho svet. Velky respekt.

A presto je dobre poznamenat to porovnani, kdy Babis osobne dokazal navysit sve vlastni jmeni v dobe kdy byl premier male stredoevropske zeme o vyssi hodnotu, nez je cele jmeni co ma Jay Leno jako celkem bohaty clovek v nejluxusnejsim nejbohatsim miste na planete … a takovy prachy babis udela behem nekolika malo let tady (za svou politickou karieru mnohem vic). Jen tak se podivuju, nic vic.
1. 4. 2022 01:32
Re: Babis 7-8x bohatsi
Ok, pokud jde o Lena.

S řepkovým králem jsem měl kdysi krátkou osobní zkušenost, kterou nesmazalo ani víc jak 25 let. Řeknu to asi tak, že kdyby si Leno měnil sám oleje ve všech svých autech od rána do večera každý den, nikdy si nedokáže ušpinit ruce tak, jako ten, co chce znovu motýle. Proto má ty peníze, ale také proto má i 4 cm tlustá skla v autě.