Novinky
0
Lexus mozem....a tento ma super zvuk!
Kyslik
0
presne tak - mnam 😄 i loooove Japan 😄 škoda že to nemohou použít jako oficiální reklamu 😄
0
aj ja milujem JAPAN a hlavne Lexus! Lexus je moje dalsie auto :yes: :yes: :yes: :-! :-! :-!
Tohle dokáže s trochou cviku i kdejaký borec se stodvacítkou na plnou tři. Možná trochu pomaleji a s menšími čoudy, ovšem se stejným efektem. Jinak, Lexík dokonale tlačí na pilu, to se musí nechat. Ovšem my, co víme, že zejména v tomto segmentu nejde jen o ty čoudy, že s nimi se jaksi počítá, že ovšem rozhodné je mít legendu, mít tě čím vzít za srdce... my jsme klidní. Tohle auto tedy z celého srdce přejeme japonským ostrým klukům. Alespoň nebudou toužebně šilhat k bavorákům a budou si budovat postupně vlastní legendu. Možná, že za dvacet třicet let to bude na japonských ostrovech dunět tak, jako to zde dunívá při dokonalých výjezdech alpských vlásenek... když ti kolem uší letí svět, ty se scvaklými stoličkami vypisuješ do asfaltu své kruhy života, tam někde nad garmišem... Jo, veleb BMW, veleb Mercedes, veleb AUDI... všechny mít nemusíš, stačí jeden z nich... a je z tebe rázem dokonalej evropskej nadupanej kovboj... třeba s cejchem M3 vypáleným na pravém rameni...
"Ovšem my, co víme..." .... Ty a ještě kdo, Ty ubohej deb*le? Hm?
Mému oku ladí k alpským vlásenkám / pařížským bulvárům / finským okreskám / německým dálnicím / československému ementálu právě nejvíce Lexus. Proč? No protože jeho konkurence, BMW a Mercedes, mne zkrátka již nějakou dobu a vyjma vzácných vyjímek nedokáže vizuálně oslovit. Holku s rodokmenem délky Bible, pokud bude vypadat jako znásilněná opice, můžeš mít, ale také ji nebudeš milovat. Neboli, to srdce, které ty tak jednoduše připisuješ Evropě, je pouze tvoje. A myslím, že bychom měli být rádi, že ač oba ze starého kontinentu, každému srdce jihne jinam. Jinak by to byla nuda, no ne? :-!
Suhlas, dufam ze si to GTI precital ... je nova doba, mlada generacia ma u * nejake legendy ked ich nezazili ... legendy a auta s historiou su pre dochodcov >😁
GTI, myslim, ze by si don sadol rad tak ako kazdy z nas, prehnal ho po okreskach a na tvari by ti vymaloval taky isty usmev ako nemec "s historiou"... Ostatne su len kecy.
on sa na to nezmoze a preto nadava! Vsetko co je z japonska je drahe a tak sa uchyluje k nadavkam. Nechapem ho...no ale nevadi. My co mame dobre skusenosti s japan vozmi si ich budeme kupovat aj nadalej 😉 A Lexus je u nas spicka ...tak ako u europanov BMW a Mercedes. Mimochodom, dnes som stretol spoluziaka (je uz dost za vodou) a po BMW5 si kupil Audi6-ku......po mesiaci sa jej zbavil a kupil si nove BMW5, pretoze vraj Audi sa BMW nemoze rovnat! Takze asi tak. Neviem sa vyjadrit osobne....v 1990 som si kupil Audi80 a vtedy to bola super kara ....este sa to hemzilo u nas 120kami, ladami, wartburgami a pod........ale dnes by som uz do Audi nesiel.
Takže ty sis koupil v devadesátým Audi 80 jo? Sakra, to musíš být machr, páč v té době stála osmdesátka něco lehce pod milion, dost dobře si to pamatuji, protože mi ležely prospekty a ceník na stole. Auto to bylo sice krásné, ale zatraceně drahé. V době těsně po revoluci si takové auto mohl dovolit jen mááálo kdo.
No a právě proto mi teď vůbec nesedí tvůj downgradeing. Z auta za bezmála melcek komunistických peněz, což byl pěkný balík (Favorit 136L tehdy stál 64 800 Kčs), jsi se dostal tuším na auto za půlmelcek dnešních peněz zdevalvovaných. Něco tu smrdí. Nechceš mi to vysvětlit?
No a právě proto mi teď vůbec nesedí tvůj downgradeing. Z auta za bezmála melcek komunistických peněz, což byl pěkný balík (Favorit 136L tehdy stál 64 800 Kčs), jsi se dostal tuším na auto za půlmelcek dnešních peněz zdevalvovaných. Něco tu smrdí. Nechceš mi to vysvětlit?
jo daj maila...nebudem ti rozpisovat, kolko sa vtedy dalo zarobit 😉
alebo vlastne...po revolucii sme "ako vacsina" vybehli za pracou do Rakuska. Po roku prace som si dovolil kupit za 80 000 ATS klepnutu Audi 80 r.v.89 od svojho sefa. Kapis? Mal som ju pol roka a potom mi ju (co bolo normalne 😉 ) na Slovensku ukradli. Kapis??? A Audi 80 sa dovazali na Slovensko a Ciech ako na pase za 9000 - 12 000 DM (samozrejme vsetko buracky). V 94-tom sa to hemzilo tymi Audinami. Az ked som sa vratil (95) a zacal podnikat...az od vtedy si kupujem nove auta (do firmy) a dovtedy som vlacil jazdenky.....kapis?
Je uplne smiesne ake otazky tu niektori davaju. Dnes ma obehli 4 Bentleye s rumunskymi znackami....mal som ich zastavit a spytat sa, ze kde na to vzali ????????? To je predsa ich vec, alebo?
Je uplne smiesne ake otazky tu niektori davaju. Dnes ma obehli 4 Bentleye s rumunskymi znackami....mal som ich zastavit a spytat sa, ze kde na to vzali ????????? To je predsa ich vec, alebo?
Super, jen tak dal LEXUSu, at spadne celist takovym jako je GTI, kteri veri jen na NDR bohy. Jen tak mimochodem, cetli jste clanek [odkaz] tam se NDRaci ukazali, jak to s autama umi, slibi a KULOVE. To bude tim NASKOKEM DIKY TECHNICE.
Přesně tak! Nádherný auto se super zvukem!Každý má rád něco jiného, ale tyhle káry mě každopádně osloví víc než nudný německý auta!
Jo jo lexus jsem měl vždycky radši než němce,ale tohle je fakt paráda.Ten vzhled,zvuk,výkon maximálka 270 a ne 250 to bych si dal fakt líbit.
IS se vždy prezentovalo jako sportovně laděný sedan nižší střední. Jeho top verze to jen deklaruje. To na jakou strunu bude hrát vystihuje i toto promo. Ne, tady fakt ESP nezasahuje... pokud pan řidič ovšem nechce. V USA, kam je primárně zrčen je i současné IS bráno jako sportovní model. Stačí se podívat na reklamy, nebo se v IS svést 😉 PS: Ta nafta byl krok vedle 8-s :no:
Tak tohle je fakt mazel.....kam se hrabe německá konkurence.......jóóó...vyhrát tak jackpot.....to by byla jízda... >😁 :yes: