Bezpečnost
0
Vaši zloději děkují za další auto, kde je volně k odebrání rádio, nebo navigační systém. U VW by se měli kouknout ke konkurenci jak se to dá udělat, abych nemusel každý týden kupovat nové rádio.
Přejít do diskuze
pre zaujmavosť roomster je mpvcko cize osobne auto zatial co caddy live a caddy su male nakladne auta...live vychadza z caddy a myslim,že 4* je vynikajuci vysledok na nakladaka co ty na to
Teď jsem tomu nerozuměl, píšeš stále o stejné statistice... Pokud se podíváš na EURO NCAP, tak minimálně Civic je na tom s bezpečností dost na štíru a Mazda 3 taky nedosáhla 5 hvězd. Nebo mi něco uniklo?
ked mohli japonske prcliky ako Civic a Auris a Mazda3 dosiahnut 5 hviezd....tak pre take hebiedko ako Tiguan je to samozrejmost ...alebo? Vsak podla ankiet si ludia kupuju SUV hlavne koli bezpecnosti 😉
Prvý Volkswagen v novodobej histórii na poradovník?
"Mámo, zabal mi plát slaniny, chleba a plzeň, beru stan a jdu do řady na Tiguana".... >😁
"Mámo, zabal mi plát slaniny, chleba a plzeň, beru stan a jdu do řady na Tiguana".... >😁
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vypada to, ze si VW dal na Tiguanovi zalezet. Mozna, ze sve nedostatky na krase vyvazi bezpecnosti a snad i kvalitou. VW ma me BRAVO.
Povedal by som, ze pre každý nový model je 5 hviezd povinnoťou. Len v prípade, ze sa 5 hviezd nepodarí, tak treba nájsť dôvody, prečo 4 stačia ten jeden bod na piatu vlastne vôbec nechýba...U Tiguana táto práca navrch odpadá...že by bol preto o pár tisíc lacnejší...? 😄
Fajn, aspon volaco pozitivne a v sulade s konkurenciou, ale bojim sa, ze na prebitie absolutne nuloveho sarmu tohto vozu to nestaci.
Brnkacka pre VW to nebola vsak pre VW Caddy Live/male MPV/-vysledok EURO NCAP horsi o hviezdu ako u Roomstra.Niekto pojde na koberec.
Snad šest, ne? Vždyť TIGI, Touareg tvých snů je i hvězdou malých SUVeček... přece.
P.S. ale vážně... VW dokonale, totiž na luxusní, nezpochybnitelné vlně Touarega, zrodil TIGIHO... tomu se říká majstrštyk. Obráceně by to šlo těžko. A protože počty prodejů Tigiho budou ty především potřebné, musíme VW za tyto marketingově absolutní kroky moc chválit. BRAVWO :yes: Jinak... pět hvězd... pro VW brnkačka...
P.S. ale vážně... VW dokonale, totiž na luxusní, nezpochybnitelné vlně Touarega, zrodil TIGIHO... tomu se říká majstrštyk. Obráceně by to šlo těžko. A protože počty prodejů Tigiho budou ty především potřebné, musíme VW za tyto marketingově absolutní kroky moc chválit. BRAVWO :yes: Jinak... pět hvězd... pro VW brnkačka...