Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
petr petrumr
0
Ten levý kartáč nemá seřízený, ať se podívá do příručky, když nemá logický přemýšlení....Tak s podobným jezdí kámoš, větším buchrem a nejezdí do 14,30 nýbrž pracuje, se to umývá a před tím vysypává, ráno se bere voda a přes oběd, voda je tryskama vedena před kartáče a do sací šachty. Nejhorší je to na chodníkách u obchodu, kde chodec může vběhnout do kartáčů. GPS jak všechny podniková auta je tam primárně od toho aby se zjistilo v kolik hodin byl v daným místě. Stává se dost často, že řidič auta chce uplatnit škodu a zjistí se, že jezdil ve vedlejší ulici. Výdělek je dobrý za 170hod/měsíc to dělá k 50tkč hrubého
traveldrive
1
Odborník sa pozná. 😄
JirkaX
1
Nic špatného nenapsal, jenom dost zjednodušeně. Jenom by mne zajímalo, kde platí na Bucheru 50 hrubého.
traveldrive
1
Určite nie, okrem toho platu, evidentne z ríše jeho snov. 😉
JirkaX
1
Asi tak, když nám to nechce prozradit.
traveldrive
1
Ešte by mu toho fleka vyfúkol nejaký inžinier...
petr petrumr
0
já tam nejsem,nedělám už u aut, dělal jsem s ním v čsad, píši k 50, tak se můžeme vsadit na tych 47tkč. Je to dobře placený, třeba na pohotovost se podívej kolik je zaručených, to je u všech profesí stejně, bez výkonu, jen telefon. Vojenští inženýři jezdí autobusama. Brácha je konstrukční inženýr a tedy c-hr si dovolit nemůže a tak možná máš pravdu, ale to je aji manuální práce a ing mají ty ruce nejraději v kapsách.
petr petrumr
0
co cheš vědět, napíši ti podrobnosti o bucherovi, ten má třetí pohyblivý kartáč, dva jsou pevný(na pružině a zdvihají se zarověň se šachtou, když tam dáš reverz, tak se ti zdvihnou. U buchera řídíš volant levou, pravou ovládáš joystick a sleduješ pravou stranu, tam máš ten třetí kartáč. Jinak více rozumím do detailu autobusům, ale i na velký čističky se můžeš ptát, na to je diskuze..
m.z.
0
Mě by zajímalo, jestli má nějaký smysl, kupovat tyhle zametací autíčka starší, např. na úklid haly. Nejsou to už jen finanční pasti?
petr petrumr
0
abych pravdu řekl, tak nekupovat ani po repasy, ale jsou vyjímky, za třeba 5 let jsou všechny hadice od oleje zteřelé a oni se prodřou i nové, že do tych záhybů se dostane mezi hadice písek, pístnice co otevírají vrchní poklop i když něco je z nerezy, tak ko, elektronika, čerpadla na vodu ko (u nás je tvrdá voda). Na halu kup něco jednoduchýho Tohle po městě dostává záhul a když to pracuje i v zimě se solou-ta sůl je místo toho bordelu a jak to vysypáváš, tak si to vysypeš do posypu, který je zavěšen v zadu, vepředu máš buď pluh nebo smeták a mokro a sůl udělá z čehokoliv nerozebiratelný materiál
JirkaX
0
Na to skutečně pozor, životnost při slušném zacházení je kolem 8 - 10 tis. motohodin, ale viděl jsem i zdevastované na 4 tis. U těchto technicky náročných strojů je přístup obsluhy hodně důležitý. Starší stroj se dá pořídit levně, ale ceny náhradních dílů bývají až nepochopitelně astronomické.
petr petrumr
0
no a abych ještě zkritizoval výrobce, který si udělal reklamu na ten stroj, tak který nemá mezi kartáčema zástěrku, tak nebrat.
JirkaX
0
Zástěrka se používá při použití třetího kartáče, ale není nutná. Je to na šikovnosti obsluhy jaké si nastaví otáčky podle sbíraného materiálu.
petr petrumr
0
ne, i na krajní kartáče, lepší aby každý kartáč to házel do prostředka šachty, když najedeš na hrbol a jeden se nadzvedne tak ten druhý ho smetím podhodí, ale je pravda, že se tohle řeší . ale když se čistí třeba tráva, ty otáčky musí být větší a kartáče ocel a nylon ve čtvtkruhu.
JirkaX
0
O téhle technice toho vím dost. Ne, není třeba a u dvou kartáčů už vůbec ne. Nejetí na hrbol nesmí ovlivnit přítlak kartáče. Pokud ano, je to chyba obsluhy. Kartáče to nehází, ale přimetají k sací hubici.