Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZákladní Mercedes-AMG SL 43 přijíždí s unikátním elektrifikovaným čtyřválcem
24 komentářů
kesumb
Jdu zvracet a netahejte sem SL190...
MS-sport
může koupit pouze člověk co to nemá v hlavě v pořádku. :-!
Alf1k
Nerozporuji, že 6válec by se hodil víc. Otázkou je jestli je to takovej problém u základní verze. Kolik se jich asi prodá těch základních 43, to jsem docela zvědavej. Zvuk R6 je určitě jinde než 4hrnek ale.. ale je to z výroby taková utlumená bída (gle53) velké zklamání, řekl bych skoro absence zvuku. Stále ještě mám doma c43 v6 (2017) bez filtru tak jsem možná jen zvyklej na jiné “divadlo” a staré časy bez norem, filtrů. Ale objektivně zvuk mild R6 MB velká nuda.
Jak řekl webpaja na cruising pro paničku základ amg paket, “metalízu :D ” a netřeba víc za mě chlap holt v této cenové musí přisolit.
Jak řekl webpaja na cruising pro paničku základ amg paket, “metalízu :D ” a netřeba víc za mě chlap holt v této cenové musí přisolit.
Je pravda, že novšie verzie áut s tým istým motorom môžu byť tichšie, notabene keď sa bavíme o porovnaní GPF - pred GPF. Ale zase je otázka, či by to pre roadster nenaladili zvukovo inak, ako pre SUV. Aj terajší B58 znie inak v 540i, inak v M340i a ešte inak v M240i.
CHerokee
Plynulejší nárůst výkonu by to mělo, kdyby to SL43 bylo 4,3 litru. Tohle je hrozné. Ještě bych to pochopil, kdyby to bylo za 1,5 mio, ale to bude těžko. A ty kecy o váze.....o to přece u tohoto auta nejde. To není okruhové auto.
Ji/Ri
... u auta pro milfky kolem pobřeží to stačí.
svetaci-info-butcher
Příspěvek podléhá schvalování.
Arese
....je pro SL prostě trapnost a výsměch! :-O :-O :-O :no:
Sdílení komentáře
Skrátka v SL je štvorvalec ešte menej vhodný ako v Mustangu, kde s 2,3EB bola aspoň zaujímavá cena. SL bude brutálne drahé aj so štvorvalcom.
Nikto nespochybňuje dynamiku s tým štvorvalcom, ten výkon samotný je viac ako dostatočný, ale okrem papierových emisií sa to neprejaví, a to ani na cene, ktorá podľa mňa nebude o nič ľudovejšia, ako by bola so šesťvalcom.