Autofun
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové Lancie vsadí na elektřinu, nabídnou podsvícenou masku a vnitřek inspirovaný historií
23 komentářů
del42sa
"Vedení Lancie by se přitom rádo prosadilo v prémiovém segmentu, mluví se dokonce o "italském Mercedesu"."
opakují stejnou chybu jako u Alfy Romeo, dělají z té značky něco co nikdy nebyla. Opravdu zákazníci z Itálie touží si koupit předražený "rádoby prémiový" elektromobil s podsvícenou maskou ?
Zkusili se někdy ti lidi z marketingového oddělení zamyslet nad tím, proč je zrovna Lancia Ypsilon tak oblíbená v Itálii ? Protože já o tom dost pochybuji ....
Neberte to zle, na jednu stranu je fajn, že se někdo snaží něco dělat, ale vzhledem k unifikaci vývoje to bude jen další přeznačený Peugeot na platformě eCMP, jen ponese značku Lancia ( podsvícenou - bůh nás ochraňuj 😁 ). Tohle není úplně ten přístup, který by si člověk představoval.
A Delta až v roce 2028 ? uff... :no:
opakují stejnou chybu jako u Alfy Romeo, dělají z té značky něco co nikdy nebyla. Opravdu zákazníci z Itálie touží si koupit předražený "rádoby prémiový" elektromobil s podsvícenou maskou ?
Zkusili se někdy ti lidi z marketingového oddělení zamyslet nad tím, proč je zrovna Lancia Ypsilon tak oblíbená v Itálii ? Protože já o tom dost pochybuji ....
Neberte to zle, na jednu stranu je fajn, že se někdo snaží něco dělat, ale vzhledem k unifikaci vývoje to bude jen další přeznačený Peugeot na platformě eCMP, jen ponese značku Lancia ( podsvícenou - bůh nás ochraňuj 😁 ). Tohle není úplně ten přístup, který by si člověk představoval.
A Delta až v roce 2028 ? uff... :no:
Tady teda nesouhlasím, Lancia vždycky byla nejkvalitnější italské auto.
Materiály i zpracováním.
To spíš sportovní Delta byla anomálie.
😄
I ta ypsilonka se dneska v Itálii prodává dobře proto, že je to v podstatě jediné malé auto zpracované na úrovni.
A hybrid mi nevadí.
Bezhlavá elektrifikace je smrtící... není, kdo by to kupoval.
Materiály i zpracováním.
To spíš sportovní Delta byla anomálie.
😄
I ta ypsilonka se dneska v Itálii prodává dobře proto, že je to v podstatě jediné malé auto zpracované na úrovni.
A hybrid mi nevadí.
Bezhlavá elektrifikace je smrtící... není, kdo by to kupoval.
"Tady teda nesouhlasím, Lancia vždycky byla nejkvalitnější italské auto"
mno, je to tvůj názor, se kterým bych si dovolil nesouhlasit 😉 v žebříčku spolehlivosti nikdy nebyla na vrcholu, ostatně jako všechny Italské značky a ani zpracováním interiéru nepřekračovala běžný průměr....
Neber to zle , mám rád tuto značku, ale nedělal bych z ní nějakou prémii. Možná měla v huboké historii nějaké premiové vozy, ale od doby co je pod Fiatem zrovna nevzkvétala a to je fakt, ostatně ukončení jejích prodejů v Evropě mluví za vše.
mno, je to tvůj názor, se kterým bych si dovolil nesouhlasit 😉 v žebříčku spolehlivosti nikdy nebyla na vrcholu, ostatně jako všechny Italské značky a ani zpracováním interiéru nepřekračovala běžný průměr....
Neber to zle , mám rád tuto značku, ale nedělal bych z ní nějakou prémii. Možná měla v huboké historii nějaké premiové vozy, ale od doby co je pod Fiatem zrovna nevzkvétala a to je fakt, ostatně ukončení jejích prodejů v Evropě mluví za vše.
Ale já mluvím o materiálech a zpracování, že jo?
Ani o žebříčcích
Nesmíš taky věřit všemu. Já jsem vystřídal aut nepočítaně... a dneska mám kolem baráku 5 Fiatů.
A víš proč?
Protože se nejméně kazí...
Ani o žebříčcích
Nesmíš taky věřit všemu. Já jsem vystřídal aut nepočítaně... a dneska mám kolem baráku 5 Fiatů.
A víš proč?
Protože se nejméně kazí...
no právě to zpracovnání nebylo zrovna nejlepší, ale asi lepší jako např. u Fiatu
materiály ? no Lancia hodně používala Alcantaru a kůži v různých odstínech, ale to z ní ještě "Mercedes" nedělá, nebo ano ?
ale souhlasím, že určitě měla v historii pár ikonických modelů ( škoda že Fiat nikdy nebyl schopen její image pozvednout výše a posunout tu značku někam dál ) ale to se nepovedlo ani jiným (VW Phaeton/Citroen C6/DS9/Peugeot 607/Renault Vell Satis/ Opel Signum) což ?
materiály ? no Lancia hodně používala Alcantaru a kůži v různých odstínech, ale to z ní ještě "Mercedes" nedělá, nebo ano ?
ale souhlasím, že určitě měla v historii pár ikonických modelů ( škoda že Fiat nikdy nebyl schopen její image pozvednout výše a posunout tu značku někam dál ) ale to se nepovedlo ani jiným (VW Phaeton/Citroen C6/DS9/Peugeot 607/Renault Vell Satis/ Opel Signum) což ?
Kůže, dřevo, kovy místo plastu.
Nemusíš ji mít rád, ale materiály používá lepšit. I když dneska jen v té ypsilonce.
Ale jinak je to jedno, na další vývoj v Evropě nemá vliv ani jeden z nás, takže to neřeš.
Nemusíš ji mít rád, ale materiály používá lepšit. I když dneska jen v té ypsilonce.
Ale jinak je to jedno, na další vývoj v Evropě nemá vliv ani jeden z nás, takže to neřeš.
já to neřeším a řekl bych že si to bereš až příliš osobně. Jsem rád, že nechtějí nechat Lancii umřít, ale jen podotýkám, nevěřím, že je zrovna tahle strategie správná
Tak jsem si zagooglil stary Lancie. Pfff to jsou takovy bomby designovy ze to je fakt neuveritelny … :-!
Lancia má na triku spousta inovací v automobilovém průmyslu :
Lancia se například v roce 1913 stala první evropskou automobilkou, která nabídla model s kompletně elektrickým systémem v základní výbavě. Šlo o typ Theta. O devět let později představila Lancia model Lambda, který se jako první vůz na světě pyšnil samonosnou karoserií. To bylo v rámci odvětví přelomové.
V roce 1948 pro změnu značka uvedla první masově vyráběné auto, šlo o třetí sérii modelu Ardea, s pětistupňovou převodovkou. O dva roky později následovalo v podobě řady Aurelia první sériové auto s vidlicovým šestiválcem.
Například v roce 1931 přišla Lancia se systémem flexibilních úchytů motoru bránících přenou vibrací na podvozek a karoserii vozu.
V roce 1984 se stala Lancia Thema prvním sériově vyráběným vozem s přeplňovaným motorem.
Lancia Y v roce 1995 byla první sériově vyráběný vůz, kde si mohl zákazník vybrat ze stovky různých barevných odstínů.
Seznam inovací, které Lancia zavedla, je skutečně dlouhý, ovšem ještě větší jméno si značka udělala ve světě motoristického sportu 😉
Lancia se například v roce 1913 stala první evropskou automobilkou, která nabídla model s kompletně elektrickým systémem v základní výbavě. Šlo o typ Theta. O devět let později představila Lancia model Lambda, který se jako první vůz na světě pyšnil samonosnou karoserií. To bylo v rámci odvětví přelomové.
V roce 1948 pro změnu značka uvedla první masově vyráběné auto, šlo o třetí sérii modelu Ardea, s pětistupňovou převodovkou. O dva roky později následovalo v podobě řady Aurelia první sériové auto s vidlicovým šestiválcem.
Například v roce 1931 přišla Lancia se systémem flexibilních úchytů motoru bránících přenou vibrací na podvozek a karoserii vozu.
V roce 1984 se stala Lancia Thema prvním sériově vyráběným vozem s přeplňovaným motorem.
Lancia Y v roce 1995 byla první sériově vyráběný vůz, kde si mohl zákazník vybrat ze stovky různých barevných odstínů.
Seznam inovací, které Lancia zavedla, je skutečně dlouhý, ovšem ještě větší jméno si značka udělala ve světě motoristického sportu 😉
Ale obecne do toho jdou dost po hlave, to jsou hromady a hromady investic. Nektere mi prijdou slusne. Jenze casto take do dost podivnych mist jako je DS nebo Lancia a da se pokracovat. No uvidime jak jim to pujde.
Mimochodem by bylo fajn, kdyby konecne nekdo dostal aspon tu alfu mezi premii aspon nekde uroven jaguaru a tak (tim nemuslim kvalitou nebo ziskovoati, ale samotnym produktem) … s alfou uz uz to vypadalo (gulia, stelvio), ale ted mi pripadaji zase celi zaseknuti, jak uz to s alfou byva… podle me ma alfa jako znacka jeden z nejvetsich potencialu vubec … celosvetove jmeno, tradice, uplne top design, aspon teda prototypy a studie … prosim prosim soustredte se aspon tu alfu. A musite jim nechat trochu volny ruce, alfa nemuze byt alfa kdyz bude na zakladech peugeotu - bez urazky, ty auta jsou prave v pohode, ale alfa je o necem uplne jinem, ta technika musi byt ala bmw/jaguar a ne citroen nebo peugeot s nesmyslne naprasenym alfim designem viz Tonale .. tak pekny to mohlo byt a ted je to cely divny. Ja nevim udelejte adaptaci platformy vhodnou pro alfu a lancii (muze se pridat chrysler) nebo tak neco … no nejspis zase mluvim do zdi… 😄
S Alfou máš pravdu, ale prostě nikdo neumí využít její potenciál. Giu/Stelvio jsou pořád jizdně na úplné špici segmentu. Motory taky skvělé (OK, možná chybí velká nafta a šestiválec pod QV, třeba 400 koní). Ale co s těmi auty za posledních 6 let kdo udělal? NIC. Trošku polepšili interiér.... žádný pořádný facelift, žádné matrix světla, NIC. Tak hlavně že má Alfa stáj v F1 😁 😁 😁
Hele za mě - budem rádi když tady ve 2030 nějakou Alfu budeme vůbec mít.... o Lancii si moc iluze nedělám a i to DS to nemá jisté....
https😐/www.stellantisfans.sk/…ialne-potvrdena/
Giu/Stelvio príde s faceliftom pre MY23 aj s matrix svetlami, bohužiaľ investície do techniky a 1.5 PHEV, ktorý bol pre Giuliu vo vývoji, zatrhli - neoplatí sa to a tak isto 2.0 GME 330 bol zrušený. Stelvio bude začiatkom roku 2025 v novej generácii, Giulia príde ešte v jednej extrémnej verzii (ako GTA), neskôr ako BEV, vylúčené nebolo ani kombi.
Ty další dva modely STLA Small
https😐/electricvehicleweb.com/…form-roadmap.jpg
"In 2022, Stellantis will upgrade the eCMP platform to the second generation, and in 2026, it will replace the eCMP with the most basic STLA platform,In all, there would be four different STLA platforms,"
"We have decided that we have a four-platform BEV-focused strategy. We have STLA Small for the A, B, and C segments, we have STLA Medium for C and D segments, and we have STLA Large for D and E segments – all of these related to passenger cars. And we will have one STLA frame dedicated platform for the electrified E and F SUVs and for the pickup trucks."
Carlos Tavares, CEO, Stellantis (Stellantis Annual General Meeting 2021)
Ypsilon - jedno z prvých áut na STLA Small, výroba pôjde v Španielsku. Aurelia (projekt L74, D74 /DS7/ a OV74 /Opel,Vauxhall Manta/ - výroba v Melfi, platforma STLA Medium.
Nicmene to nemeni nic na tom, ze vsechny studie, skicy a csechno to auto bylo krasny.
Realita a bum, polovina krasy je ta tam. A to ie velky problem, tohle alfa NEdela!!! Historicky je kazda Alfa krasna anebo se nevyrabi. Ze jine automobilky by za Tonale trhali ruce, to mozna. Ale na vysoky standard alfy se tam neco nepovedlo, ty proporce ujely prilis daleko.