Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jezevčík Audi Q7 v podání Royal Luxury

17 komentářů

BikerArny
Já myslím, že kdyby zajel do Chrudimi tak by to odrbal na prvním kruhovým objezdu a při výjezdu na druhým :-!
Ale vážně pěkná kára 😉
Srandičky Zezulkovy tetičky ... akorát si v redakci pohráli s Photoshopem ! 14 lidí nastupuje dvouma dveřma, hlavně Ti vzadu to maj fakt dobrý >😒]
Jo, hlavně ty zadní dveře by podle obrázku musely bejt dlouhý tak že by na otevření potřeboval čtyřproudovou dálnici.. >😁
Prostě lacinej vtípek..
[odkaz]
Tomu rikate fake Vy chytraci? 😉 :-!
Neviem,niesom odbornik,ale ked som videl tu fotku,kde sa jej dvere otvaraju dohora a este aj v strede auta a ked som videl fotky zvnutra,tak som nenasiel to miesto,kde su tie dvere,kedze po oboch stranach su sedacky. >😁 :-! Tekze neviem co je fake...Ale cele to vyzera divne.
Jo a nejlepší je Porsche Turismo,coming soon.Z těch fotek mám dost >😁 >😁
a ty si pekny * >😒] :-!
Stejný hnus jako základní Q7 Hnusnější audinu jsem ještě neviděl.
:yes:
DBS
Uf teda no vypadá to strašně.Hlavně by mě zajímalo jak se s tím jezdí dyť už pětimetrová ,,obyčejná" Q7 má problémy ve městě a atd. ale tohle ....................................
Jaký má tohle auto smysl? - POdle mě jedině na to, nechat si ho zaparkovat před barákem a machrovat (a blokovat garáže) před sousedama a večer si udělat pořádnej mejdan. Ale na tohle bych si radši nechal přitáhnout loď...
bastard auto 8-s
michel86
No teda nevim,ale neni to přece jen trochu nízký na tancování? 😄
Nizky? Prvne to musis poradne rozjet u baru a pak az na parket, to je preci jasny, ne? A jak se s tim jezdi? Stejne jak s autobusem.
hx😜😐/www.oto6.free.fr/rall/limoclassiq…
tak ještě jednou

hx😜😐/ www.o to6.fr ee.fr/ ral l/ limo cla ss ique s.h tm
www.royaluxury.com/…ork_limousine.ht… />
Tady jsi můžete vybrat.