Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeIneos Grenadier už má české ceny! Kolik stojí auto, které chce nahradit původní Defender?
33 komentářů
tomas4568
Kdo chce pracanta zaplatí 1,6, frajeři do města si připlatí 150 tis. za barvy a kola. Firmu - plátce DPH - přijde pracant na 1,3, operák na 5 let může vycházet pod 20tis mesicně. Jestli takový auto potřebuju, tak se s tím dá žít. Už proto, že v zásadě nemá srovnatelnou konkurenci.
No neviem, ale ak potrebujem do firmy pracanta, tak vezmem nejaký pick-up čo stojí výrazne menej.
pratel
bez debaty. Vytvoreny technikmi Mercedesu v Grazi v Magna Steyr, motory BMW, testovany po celom svete. Skoda len, ze nedodrzali povodnu filozofiu, ze to bude cenovo ,,dostupne" auto pre britskych farmarov...
Rexton? 😁😁😁 Mercedes G, Toyota LC78, Jeep Wrangler, Ford Bronco, LR Defender 👍👍👍
Rexton? 😁😁😁 Mercedes G, Toyota LC78, Jeep Wrangler, Ford Bronco, LR Defender 👍👍👍
nepodceňuj britské farmáře, ti na to mají
a v Rextonu bys nejel, jinak by sis ty 😁😁😁 odpustil :-! :-! :-!
a v Rextonu bys nejel, jinak by sis ty 😁😁😁 odpustil :-! :-! :-!
Uvažoval jsem nad benzínem, ale v materiálech uvádějí spotřebu kolem 13-15 l/100 a to už je dost... možná bych tu diesel překousnul.
Definitive pricing is not available, but the two-seat commercial derivative will cost roughly £45,000 (including VAT) and the five-seater is e😜ected to be around £50,000.
kompletní ceník, připláci se 15000 i za to, že bude na autu barva😊
https😐/www.dajbych.cz/download.php?…
celkově jsou ty příplatky dost masakr, 28000 za odlišnou barvu střechy?
To neměla ani Fabie junior
Osobně to považuju za dost ožehavý přístup... pokud mám nějakou "cenu od" v ceníku, tak by za ni mělo být možné auto koupit... ale tohle je zatím orientační ceník, takže asi dobrý... a těch 15t už to nevytrhne.
EDIT: Jo pardon, přehlédl jsem to "including VAT" výše... Tak jo, je to dražší...
Tady píšou o 51 tis eur.