da sa povedať,že vcelu vkusny tuning ,najviac si cením kombináciu bielej a čiernej v dobrom pomere...
Sice mimo debaty,ale iste ste si všimli,že biela sa dostala do kurzu a kupodivu vyzera sexy...pár rokov dozadu sme mohli bielu obdivovať maximalne na Incach,partneroch či berlingách a dnes? čo by to bolo za športiak ,či luxusna limuzina bez bielej farby...Neviete kdo začal tento boom? tušim som prvykrat takto obdivoval bielu na novej generaci Mercedesu CL
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
0
ani nie biela,ale skor taka kremova ako smotana.dnes som v nej videl 3kovy BMW a nedavno new Medak,a musim uznat ze "joooo :yes: "
0
tunning sice moc rad nemam .. ALE .. ked sa to roby tmto sposobom ... tak to veeelmi mozem
Sice mimo debaty,ale iste ste si všimli,že biela sa dostala do kurzu a kupodivu vyzera sexy...pár rokov dozadu sme mohli bielu obdivovať maximalne na Incach,partneroch či berlingách a dnes? čo by to bolo za športiak ,či luxusna limuzina bez bielej farby...Neviete kdo začal tento boom? tušim som prvykrat takto obdivoval bielu na novej generaci Mercedesu CL