Novinky
0
Mám z Fiatu radost, menší auta, malé crossovery, malá spotřeba, downsizing, slavná značka, růst prodejů a image...jen tak dál, držím pěsti. Ještě nedávno to vypadalo že zaspali dobu a bude se stěhovat někam do číny, ale asi je občas potřeba se dostat na dno, aby vás to nakoplo k lepší práci. Ne nadarmo se říká, že hladový pes nejvíc kouše 😉
0
Přesně tak, Fiatu samozřejmě fandím a tahle zpráva mě hodně potěšila. Hlavně z toho hlediska, že jsem dlouholetým fandou Ferrari F1 a dobré (vynikající) výsledky Fiatu se ve Scuderii rozhodně odrazí.
scooter_x (AlkoholixXx)
0
Tak tak! Fiatu fandim za to, co dokázali v posledních letech překonat a co můžou nabídnout dnes! V současné chvíli je to u mě automobilka, která mi nůže nabídnout nejvíc! Jen tak dál FIATe! 😉 :yes:
Je úžasne ako sa podarilo Fiatu vyliečiť z ťažkej choroby a postaviť na nohy,síce ešte nieje úplne fit,ale už je iste,že neprideme o kus automobilovej historie...opäť sa začina naplňať zmysel značky fiat a prinašaju taliansky dizaj,slušnu techniku za slušnu cenu.Dúfam,že to bude pokračovať v tomto trende a budeme sa tešiť aj nadalej...
:yes: :yes: :yes: jsem fanda Fiatu, jezdím s Grande Puntem a jsem se svojí volbou spokojen. Vznik crossoveru nebo subSUV chápu, je to trend doby a Fiat se chce přizpůsobit poptávce. jaký je ale váš názor na nový vůz třídy B (Fiat UNO?), který by se měl zařadit mezi Punto a Pandu? Nebude tam těsno? Včetně Fiatu 500 by to byli 4 malé auta? Nechápu to zaměření. Když bych chtěl malé auto ale s trochou praktičnosti půjdu do Pandy, kdyby mi na praktičnosti nezáleželo tak je tu zase Fiat 500. Lidé co zase chtějí malé auto ale do Pandy už se třeba fyzicky nevejdou a nemají peníze na větší Bravo, pro ty je zas ideální Punto ... Pro koho bude tedy to UNO?
Nové Uno nahradí stále vyrábané Punto Classic.Takže cena bude o niečo nižšia ako ako súčasné GP.
Podľa mňa sa bude dobre predávať.500 je štýlovka,Panda je praktická,ale malá,Uno bude dobrý v pomere cena/užitková hodnota pre mladé rodiny,ktoré musia hľadieť na cenu,ale chcú pekné a moderné auto.
Podľa mňa sa bude dobre predávať.500 je štýlovka,Panda je praktická,ale malá,Uno bude dobrý v pomere cena/užitková hodnota pre mladé rodiny,ktoré musia hľadieť na cenu,ale chcú pekné a moderné auto.
no jo no ale není tím autem právě Panda?, Punto klasik je sice někde mezi GP a Pandou ale zase takový výrazný užitný rozdíl Punt👋GP nebo Punt👋Panda tam není aby to stálo za nový model ... jen můj názor ...
Punto Classic má oproti Pande väčší batožinový priestor,lepšiu pasívnu bezpečnosť 4*,väčší rázvor a rozmery auta.Veď Classic bol konkurenciou pre Fábiu I.
Uno zaútočí cenou a užitkovou hodnotou na množstvo súčasných a budúcich miniáut a iste zníži predaj aj Pande,pokiaľ neznížia jej ceny,čo však iste v budúcnosti urobia.
Niektoré autá ako nová Fiesta a Mazda 2 nejdú cestou väčších rozmerov,takže aj to bude do istej miery konkurencia pre Uno,kde poskytne nižšiu cenu a náklady.
Uno zaútočí cenou a užitkovou hodnotou na množstvo súčasných a budúcich miniáut a iste zníži predaj aj Pande,pokiaľ neznížia jej ceny,čo však iste v budúcnosti urobia.
Niektoré autá ako nová Fiesta a Mazda 2 nejdú cestou väčších rozmerov,takže aj to bude do istej miery konkurencia pre Uno,kde poskytne nižšiu cenu a náklady.
Není co dodat,ze 6 už doma zbyly jenom 4.Jedno činque a 3 Punta.Na to "běžné poježděníčko" bohatě stačí.
A jakpak Cinquecento slouží? Mě se poslední dobou nějak sype. Problémy s motorem, pak s plynem, teď zase s motorem... No 65 000 km/2 roky je asi moc velká porce na toho prcka. Má najeto už 175 000 km ale už je to opravdu o strach, co se tam zase vysype...
Udajne je na spadnuti smlouva o dodavkach common rail motoru Fiat koncernu Volkswagen. Nevi o tom nekdo neco?