Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Dacia Jogger už existuje i jako kempovací auto. A je v Česku

Není to tak dávno, co jeden z manažerů automobilky Dacia prozradil, že se chystá kempovací verze modelu Jogger. Možná na ni ale čekat nemusíte.
Zpět na článek
24. 5. 2022 07:55
Avatar - Beefcake
24. 5. 2022 07:55
Este spravu
Oznacit ako pr/reklamu a bude to ok.
Rozbalit vlákno
0
24. 5. 2022 08:31
Smysl pro Jogger
Nedávno jsem na Jogger koukal ve smyslu zda by se to dalo použít na nějaké cestování a došel jsem k závěru, že nedalo. Na spaní uvnitř nemá Jogger dostatečnou ložnou plochu, on totiž není tak velký jak vypadá, resp. je to stále natažené Sandero (malé auto) do maxima. Na fotkách toho spaní je to vidět, musí mít sedačky vpředu a nakloněné dopředu. Protože na delší cesty nemá jiný motor než 1.0 TCE, nedává mi tohle vůbec smysl. Na ježdění kolem komína nebo na chatu to bude pro spoustu lidí super volba. Cena té vestavby je akční, takže připlatit 100k - což je až 25% ceny Joggeru - za spaní, které se tam prakticky ani nevejde, to mi smysl vůbec nedává.

Pokud si někdo chce koupit Dacii (levné auto) na outdoorové dovolené, tak za mě jednoznačně Duster 4x4 se silnějším motorem se spaním na střeše. Vydrží to víc, vyjede to víc, nebude vás trápit nedostatek výkonu, spaní na střeše bude v tomto případě lepší varianta než se pokoušet to rvát dovnitř.
Rozbalit vlákno
0