Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Nissan Mixim – třímístný elektromobil v pohybu

8 komentářů

Z těchhle konceptů na baterky teču! Je mi jedno kolik stojej baterie, jestli je na světě dost lithia, nebo jestli to budou dělat číňani, strašně moc bych takový auto jednou chtěl. Jen displeje a tichý šumění kol, zátah jako lokomotiva a rychleji než 150 km/h se stejně bojím jezdit. Rádius okolo 200 km, nabíjení tak 2-3 hodinky a budu slinit u výlohy Nissanu jak bernardýn 😄, nebo u jakkýhokoliv jinýho výrobce. Kdo to vyrobí a prodá za solidní cenu, ten je u mě vítěz! Žádný nesmyslný a ztrátový převody energií, žádný karcinogeny. Centrální výroba v elektrárnách bude vždy ekologičtější, nežli miliony vejfuků a starejch katalyzátorů
Chtělo by to malý jaderný reaktorek. Ani by se nemusel zastavovat - po zajetí do garáže by nahřál teplou vodu na mytí a v zimě i topení. To vše by vydrželo na jednu náplň 10 let a pak by se celé auto vyhodilo ... 😉
Zrecyklovalo. :yes: >😁 :-!
Falco
Zastavovat nebudeš muset..[odkaz]
Falco
Elektromobilovou velmocí je Francie - již v roce 1989 zavedla PSA výrobu užitkových vozidel s elektrickým pohonem Peugeot J5 a Citroen C15 a C25 pro podnikové a komunální použití a od roku 1995 dokonce produkuje sériovou výrobu elektrických osobních automobilů Peugeot 106 a Citroen AX..
Vypadá dobře , ještě větší dojezd a je to ok.
tak,kde to mám podepsat. myslím,že se nissan trefil do černého.a kde je najednou tojota se svým nesmyslným hybridem >😒]
Do týhle kárky dát motor ze Zetka a neřekl bych ne!!!!