Autofun
Přihlásit pro přidání komentáře
kruskar
mi dokonale uniká.....
Ale jako všichni víme, že pickup je úplně k ničemu, ale řešil jsem auto na tahání a když zjistíš, že Hilux s 2,8 R4 motorem a 3,5t tažným stojí míň než třeba škvarek 4x4 tak není moc co řešit..
gil54
...ty sádrokartony a pytle s cementem poblinkají hrůzou.
Drahé pick-upy si nikdo na cement nekupuje. Od toho jsou levné plečky. v USA jsou vedou v prodejích drahé pick-upy a garantuju ti, že v drtivě většině případů tam vozí nákup, nafukovací člun a nebo sekačku na trávu. Rivian nemá v plánu jít u nás proti Hiluxu.
Dík za poučení. Protože jsi velmi bystrý, tak jsi přesně vystihl poselství mého příspěvku. Speciálně pro tebe se tedy opravím, - na korbě se poblinká nákup, nafukovací člun a sekačka na trávu.
A volala mi tetička z Ameriky, že jsi zapomněl na surfovací prkna, ta se prý na takových pick-upech také vozí. :-)
O žádném Hiluxu jsem nic nepsal, tak marně hledám vysvětlení tvé poslední věty.
A volala mi tetička z Ameriky, že jsi zapomněl na surfovací prkna, ta se prý na takových pick-upech také vozí. :-)
O žádném Hiluxu jsem nic nepsal, tak marně hledám vysvětlení tvé poslední věty.
WinDiesel
... dostanete za 3,6 MKč docela dost muziky :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :-[]
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Chudí Češi jsou Rivianu docela ukradený. Do EU se Rivian dostává s tím co má. Chystají další modely a evropské budou menší kousky na platformě R2. Pro začátek musí vystačit s R1.
Avšak v Evropě bude hlavním problém to, že to bude nákladní vozidlo nad 3,5 tuny.