Autofun
mi dokonale uniká.....
...ty sádrokartony a pytle s cementem poblinkají hrůzou.
Drahé pick-upy si nikdo na cement nekupuje. Od toho jsou levné plečky. v USA jsou vedou v prodejích drahé pick-upy a garantuju ti, že v drtivě většině případů tam vozí nákup, nafukovací člun a nebo sekačku na trávu. Rivian nemá v plánu jít u nás proti Hiluxu.
Dík za poučení. Protože jsi velmi bystrý, tak jsi přesně vystihl poselství mého příspěvku. Speciálně pro tebe se tedy opravím, - na korbě se poblinká nákup, nafukovací člun a sekačka na trávu.
A volala mi tetička z Ameriky, že jsi zapomněl na surfovací prkna, ta se prý na takových pick-upech také vozí. 😄
O žádném Hiluxu jsem nic nepsal, tak marně hledám vysvětlení tvé poslední věty.
A volala mi tetička z Ameriky, že jsi zapomněl na surfovací prkna, ta se prý na takových pick-upech také vozí. 😄
O žádném Hiluxu jsem nic nepsal, tak marně hledám vysvětlení tvé poslední věty.
VDC
Pominu nesmyslnost celého projektu, ale design se povedl. Lepší než tragikomický sajbrtrak toho autistickýho podvodníka.
Chudí Češi jsou Rivianu docela ukradený. Do EU se Rivian dostává s tím co má. Chystají další modely a evropské budou menší kousky na platformě R2. Pro začátek musí vystačit s R1.
Avšak v Evropě bude hlavním problém to, že to bude nákladní vozidlo nad 3,5 tuny.