Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Elektrický pick-up Rivian už můžete mít i v Evropě. Ale ta cena

18 komentářů

speedfred
nejaké takéto dynamické parametre očakávam od pick-upu, nosnosť a ďalšie úžitkové vlastnosti ma vôbec neberú.
kesumb
strasne by me lakalo dat za to 4,5t a podivat se, jak to bude couvat v blate do kopce😎
Renoo
V USA si to kupují normálně místo obyčejnýho auta. Nebo tam vozí rozměrné materiály a nebo třeba jen velké nákupy. Pick-up patří v USA mezi nejprodávanější modely. Takový F-Series, RAM, Silverado obsazují přední příčky prodejů.

Chudí Češi jsou Rivianu docela ukradený. Do EU se Rivian dostává s tím co má. Chystají další modely a evropské budou menší kousky na platformě R2. Pro začátek musí vystačit s R1.
speedfred
Ďakujem za osvetu ale fullsize pick-up mám a viem aké dôležité je zrýchlenie u takéhoto auta.
Anonym
Dle původních specifikací měla třeba nosnost činit 770 kg. Ale ukázalo se, že to zřejmě bude méně, dle některých zdrojů jen asi 630 kg.
Avšak v Evropě bude hlavním problém to, že to bude nákladní vozidlo nad 3,5 tuny.
kruskar
mi dokonale uniká.....
kesumb
Ale jako všichni víme, že pickup je úplně k ničemu, ale řešil jsem auto na tahání a když zjistíš, že Hilux s 2,8 R4 motorem a 3,5t tažným stojí míň než třeba škvarek 4x4 tak není moc co řešit..
KANKUNEN
já chci osobní bagr.
gil54
...ty sádrokartony a pytle s cementem poblinkají hrůzou.
Renoo
Drahé pick-upy si nikdo na cement nekupuje. Od toho jsou levné plečky. v USA jsou vedou v prodejích drahé pick-upy a garantuju ti, že v drtivě většině případů tam vozí nákup, nafukovací člun a nebo sekačku na trávu. Rivian nemá v plánu jít u nás proti Hiluxu.
gil54
Dík za poučení. Protože jsi velmi bystrý, tak jsi přesně vystihl poselství mého příspěvku. Speciálně pro tebe se tedy opravím, - na korbě se poblinká nákup, nafukovací člun a sekačka na trávu.

A volala mi tetička z Ameriky, že jsi zapomněl na surfovací prkna, ta se prý na takových pick-upech také vozí. :-)

O žádném Hiluxu jsem nic nepsal, tak marně hledám vysvětlení tvé poslední věty.
Renoo
Nemůžu za to, že jsi ten text nepochopil.
gil54
sorry, double
gil54
Pochopil, ale tak důležitá informace, jako je sdělení co má a nemá Rivian v plánu, si zaslouží samostatné vlákno a ne ho jen tak přilepit k těm mým blbostem o zvracení. :-)
WinDiesel
... dostanete za 3,6 MKč docela dost muziky :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :-[] :-[]
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Renoo
a nebo je to auto prostě škaredý?
Stejsn
Nezdá.