Novinky
LEGOPARK
4
A keby si nebol blbecek a analfabet, tak vies ze toto nie je Range Rover.
Přejít do diskuze
Tenhle autobus do terénu bych si asi nechal líbit. Pro dva se spaním uvnitř to musí paráda, to už si z toho člověk udělá solidní obytňák. Jenom základní D250 musí být docela trápení když vezmu v potaz velikost a zkušenost s takhle velkými auty na rámu. A pak je samozřejmě problém cena, i ve srovnání s offroadovou konkurencí, ale holt za ikonu se platí.
S touhle délkou mě vlastně nenapadá co je reálně konkurence? Možná Toyota Sequoia? Land Cruiser 300 je menší.
S touhle délkou mě vlastně nenapadá co je reálně konkurence? Možná Toyota Sequoia? Land Cruiser 300 je menší.
Je krásný, moc krásný, nejsem tedy sběhlý v LR ceníku, ale chybí mi základní oholená varianta. S jednozónovou klimou, s nějakým základním infotainmentem nebo bez, bez adaptivního podvozku, klidně s dálničně slabým motorem, apod. Chápu absenci takové verze u RR, u Disca i u Velaru, ale u Defu mi sakra schází. Stejně jako neruská užitkovější varianta u MB G.
Myslíš? 600Nm z šestiválce... s přihlédnutím k tomu, že to není dálniční stroj... bych se toho asi nebál.
Jednoduché, koupit si stoličku, přidělat kus provazu, rychlé a jednoduché. 😒] V Americe je to norma.