Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Land Rover Defender 130 přijíždí až s 8 sedadly, ovšem bez V8

8 komentářů

KANKUNEN
Range Rover je designovým králem. Jako jediní rozvíjí design na základě předchůdců a nemá jeden unidesign. Prostě Defík, Disco, RRS i RR vypadají skvěle. Jen v té největší obludě RR je málo místa a lezeš tam jak do kombajnu na těch 23 palcových kolech
WinDiesel
Jednoduché, koupit si stoličku, přidělat kus provazu, rychlé a jednoduché. 😒] V Americe je to norma.
LEGOPARK
A keby si nebol blbecek a analfabet, tak vies ze toto nie je Range Rover.
adamzprahy
Tenhle autobus do terénu bych si asi nechal líbit. Pro dva se spaním uvnitř to musí paráda, to už si z toho člověk udělá solidní obytňák. Jenom základní D250 musí být docela trápení když vezmu v potaz velikost a zkušenost s takhle velkými auty na rámu. A pak je samozřejmě problém cena, i ve srovnání s offroadovou konkurencí, ale holt za ikonu se platí.

S touhle délkou mě vlastně nenapadá co je reálně konkurence? Možná Toyota Sequoia? Land Cruiser 300 je menší.
Emel
Myslíš? 600Nm z šestiválce... s přihlédnutím k tomu, že to není dálniční stroj... bych se toho asi nebál.
Mig_35
Předchozí stroj s v-max 130 to hravě zastoupi😊
adamzprahy
Aha tak beru zpět. Nevěděl jsem, že to má tak masivní krouťák 😊
kosmonaut
Je krásný, moc krásný, nejsem tedy sběhlý v LR ceníku, ale chybí mi základní oholená varianta. S jednozónovou klimou, s nějakým základním infotainmentem nebo bez, bez adaptivního podvozku, klidně s dálničně slabým motorem, apod. Chápu absenci takové verze u RR, u Disca i u Velaru, ale u Defu mi sakra schází. Stejně jako neruská užitkovější varianta u MB G.