Novinky
KANKUNEN
0
Range Rover je designovým králem. Jako jediní rozvíjí design na základě předchůdců a nemá jeden unidesign. Prostě Defík, Disco, RRS i RR vypadají skvěle. Jen v té největší obludě RR je málo místa a lezeš tam jak do kombajnu na těch 23 palcových kolech
WinDiesel
0
Jednoduché, koupit si stoličku, přidělat kus provazu, rychlé a jednoduché. 😒] V Americe je to norma.
LEGOPARK
4
A keby si nebol blbecek a analfabet, tak vies ze toto nie je Range Rover.
Tenhle autobus do terénu bych si asi nechal líbit. Pro dva se spaním uvnitř to musí paráda, to už si z toho člověk udělá solidní obytňák. Jenom základní D250 musí být docela trápení když vezmu v potaz velikost a zkušenost s takhle velkými auty na rámu. A pak je samozřejmě problém cena, i ve srovnání s offroadovou konkurencí, ale holt za ikonu se platí.
S touhle délkou mě vlastně nenapadá co je reálně konkurence? Možná Toyota Sequoia? Land Cruiser 300 je menší.
S touhle délkou mě vlastně nenapadá co je reálně konkurence? Možná Toyota Sequoia? Land Cruiser 300 je menší.
Je krásný, moc krásný, nejsem tedy sběhlý v LR ceníku, ale chybí mi základní oholená varianta. S jednozónovou klimou, s nějakým základním infotainmentem nebo bez, bez adaptivního podvozku, klidně s dálničně slabým motorem, apod. Chápu absenci takové verze u RR, u Disca i u Velaru, ale u Defu mi sakra schází. Stejně jako neruská užitkovější varianta u MB G.