Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SEAT: Výroba SUV Tribu bude zahájena v roce 2009

20 komentářů

ať se to vyrábí,ale ať se tomu nezmění design,ale bylo by to perfektní
Klaudius
Ty si pil, priznaj sa...
vůbec ne
Klaudius
Tak potom to uz mozem brat jedine ako ironiu...
RS
mám asi špatné představy o slově dynamika >😁
Klaudius
ja by som povedal, ze nie ty ale niekto iny....
CountachSV
to je děs. Jako všechno od Seatu.
nerad někomu nadávám, ale ty seš vůl
Zajímalo by mě, jak se SEAT u nás vlastně prodává.Na silnicích je moc nevidím.
neprodává se nejhůře,ale konvenční a zaostalé čechy třeba takové toledo moc nezaujme,je to škoda
Klaudius
Toledo nezaujme skoro nikoho, nema cim. Kukuc ako Altea, zadok odkukany Z Vel Satisu....
To jsem teda rad, ze jsme narod zaostalcu 😄
teda já z toho zrovna nadšený nejsem,líbí se mi i toledo,i jeho vzor vel satis,nelíbí se mi například strohý šunty a la VW a škoda
nebo Seat...
tudydudy
...se nam tu rysoval novy nastupce,spanelsky nastupce,ruske Lady nivy.Design novy,ale v dnesni dobe nic prevratneho.Asi jen ty vlastnosti v terenu nebudou tak dobre. :no: At seat nejdriv vyzkousi Alteu Xl frretack?a potom ta se mi libi 😉
Ruffi
Studia Tribu vyzera ako vyzera a podla mna cesta k seriovke bude obnasat este mnoho zmien na karoserii.Sudim tak podla toho ako vyzeral Freetack ako studia a potom ako seriovka..
Uff, teda fakt šupa, niečo na spôsob SsangYongu Actiron (snáď som to nezkomolil 😄 ) no o emóciach tu nemôže byť reč, je to fakt des... A ten volant, akoby som pozeral na dvadsaťročný Renault 25. Velebnosti, kam len ten Seat speje? 😢
souhlas, design prisernej, jak kdyz pejsek a kocicka varili, interier snad bez komentare, snad jen ze se moc nehodi k SUV ani k te kastli..za prachy Skody a Audi se tenhle pacient dostane do vyroby
souhlas, design prisernej, jak kdyz pejsek a kocicka varili, interier snad bez komentare, snad jen ze se moc nehodi k SUV ani k te kastli..za prachy Skody a Audi se tenhle pacient dostane do vyroby
Ada je zase tady
Neni divu, proč jde Seat do kytek, když vyrabi takové kreatury, ktere vypadaji jako od rendlika. V Evropě pro spotřebitele s exotickým myšlením jedna automoblika s bláznivými designy stačí až až.