Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
0
ať se to vyrábí,ale ať se tomu nezmění design,ale bylo by to perfektní
Klaudius
0
Ty si pil, priznaj sa...
0
vůbec ne
Klaudius
0
Tak potom to uz mozem brat jedine ako ironiu...
RS
mám asi špatné představy o slově dynamika >😁
Zajímalo by mě, jak se SEAT u nás vlastně prodává.Na silnicích je moc nevidím.
neprodává se nejhůře,ale konvenční a zaostalé čechy třeba takové toledo moc nezaujme,je to škoda
tudydudy
...se nam tu rysoval novy nastupce,spanelsky nastupce,ruske Lady nivy.Design novy,ale v dnesni dobe nic prevratneho.Asi jen ty vlastnosti v terenu nebudou tak dobre. :no: At seat nejdriv vyzkousi Alteu Xl frretack?a potom ta se mi libi 😉
Studia Tribu vyzera ako vyzera a podla mna cesta k seriovke bude obnasat este mnoho zmien na karoserii.Sudim tak podla toho ako vyzeral Freetack ako studia a potom ako seriovka..
Uff, teda fakt šupa, niečo na spôsob SsangYongu Actiron (snáď som to nezkomolil 😄 ) no o emóciach tu nemôže byť reč, je to fakt des... A ten volant, akoby som pozeral na dvadsaťročný Renault 25. Velebnosti, kam len ten Seat speje? 😢
souhlas, design prisernej, jak kdyz pejsek a kocicka varili, interier snad bez komentare, snad jen ze se moc nehodi k SUV ani k te kastli..za prachy Skody a Audi se tenhle pacient dostane do vyroby
souhlas, design prisernej, jak kdyz pejsek a kocicka varili, interier snad bez komentare, snad jen ze se moc nehodi k SUV ani k te kastli..za prachy Skody a Audi se tenhle pacient dostane do vyroby
Ada je zase tady
Neni divu, proč jde Seat do kytek, když vyrabi takové kreatury, ktere vypadaji jako od rendlika. V Evropě pro spotřebitele s exotickým myšlením jedna automoblika s bláznivými designy stačí až až.