Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

McLaren podlehl tlaku, údajně chystá SUV. Navíc elektrické...

19 komentářů

Já Prvni_1
Vstupne mi nevracejte.

Da se koupit jeste vubec neco jineho nez SUV?
A brzy vyhradne elektricke SUV.

😒
rohor
Tak vlastně proč bych byl proti SUV. Ještě benzín za 90 a kwh za 15 a budu spokojenej. Levý pruh dálnice jen pro můj Prius, který zpomalovat prostě nemusí. Dnes dopoledne zase zážitek, pohodička, skoro jsem se cítil jako v Tesle :yes:
Já Prvni_1
Uplne jen pro Tebe nebude.

Usetril jsem pri nakupu sveho Tipa se 70 kW tolik penez, ze ted muzu klidne jezdit tim levym pruhem taky.
😄

Dokonce je to lepsi, jak je to prece jen atmo 1.4, tak je spokojenejsi ve vyssich otackach.
rohor
:yes: :yes:
rohor
Miluju minusy. Chtělo by to přidat.
Freddka
Me fakt bavi jak titulek rika, ze firma “podlehla tlaku”.

Ve skutecnosti se ta firma “prizpusobuje poptavce”, pripadne “rozsiruje portfolio a e😜anduje na novy trh”.
Já Prvni_1
A proto prodeje cehokoliv elektrickeho jsou porad v malych jednotkach procent?
Pres vsechnu tu masaz, dotace a umele zdrazovani normalnich aut?

Bezte uz vsichni do haje s tou jalovou propagandou.
Freddka
Ja nic nepropaguju, ja jen rikam, ze se v McLarenu rozhodli udelat nejakej novej produkt, tak co ja s tim.

Podle me jsou 2t+ SUV McLaren nebo Lotus uplna kravina, ale kdyz to lidi chtej, proc by jim to nevyrobili, ne?
Na SUV od Porsche jsme si taky zvykli a ne, fakt to neni 911ka.
Lidi furt jen hejtujou… :-!

Se podivej kolem sebe kolik si muzes koupit spalovaku miliardu vic nez kdy jindy v historii od trivalce po sestnactivalce, jak jen je libo.
Ale ne, radsi budes nadavat jak je svet spatnej, protoze se veci meni a ty ses starej paprda a kazda zmena te muze akorat tak na**at :-!
Já Prvni_1
Jses mimo.
Ale neni ti pomoci.
Kazdej starej vul nekdy byval mladym volem.

Nejlevnejsi skodovka dneska stoji 400 tisic. Jeste pred 3 lety stala 220 tisic.

Ty miliardo.
Freddka
Kovidy, rusaci, socani, zelena doktrina … to by bylo aby se to neprojevilo.
Mimochodem ta zelena ma na tom nejmensi podil z jmenovanych … proste ekonomicka recese jako kazdych 15 let, to je normalka, jen ted je/bude o dost vetsi.
gutex
14% market share bateriových EV v Evropě už nejsou jen malé jednotky procent, kromě toho jde o růstový trend, např. +47% year-over-year :yes: Nestačí ale výrobní kapacity na uspokojení poptávky, přestože Tesla roste každoročně +50% :yes: Vše na úkor spalováků, pochopitelně.
https😐/insideevs.com/…sales-march2022/
Freddka
Hele 6 z 10 lidi co kupuje mclaren si uuuplne klidne koupi elektrickej. Tak to proste je.
Ale tohoe je SUV tedy pro mclaren novy trh
ptr078
Tak v tom pripade je to skor posledny vykrik, co som cital, tak su pred krachom, audi ich chcelo kupit, ale vraj cakali ovela vyssiu ponuku, ktovie ako dlho budu zivit este f1 team
Freddka
Jj asi uz zase krachujou no, ale ted tam nekdo nalejval prachy ale nevim kdo.
Tiborek
Pokud jim to vydělá prachy, tak ať klidně prodávají vlaky. Vždyť je to úplně jedno..

jenom pár takzvaných petrolheadů bude brečet nad něčím, v čem v životě neseděli.
Freddka
Ani ja
WinDiesel
Co vy ubožáci budete dělat, až spalováky nebudou prodávat, budete si muset hodit mašli, nebudete mít proti čemu hrdinsky bojovat. 😒] 😒] 😒]
Freddka
Ono se vzdycky neco najde, pak prijde autonomni rizeni… :-!
3DMAN
Příspěvek podléhá schvalování.