Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dacia Duster má po faceliftu interiéru. Tuto výbavu dostává poprvé

26 komentářů

KANKUNEN
Člověče, je to nejlevnější low cost a kritizuješ plasty.
caliban
Já jsem jsem se jednou před lety uvažoval o Suzuki SX4. Každý druhý na internetu ho vychvaloval, jak je to nejlepší auto pod sluncem a vše je v něm kvalitní a nezničitelné. Říkám si super a dokonce mi ani nevadilo, že to má kufr jen o málo větší než Fiat Panda. Nevadilo mi ani že má SX4 image auta pro důchodce.
Byl jsem se s tím tedy svézt a skutečně, auto bylo (asi) nezničitelné a kvalitní, ale tak na úrovni Felície.
SX4 tedy vynášeli do nebes lidé, kteří před SX4 měli možná tak tu feldu, nebo ještě hůř, protože každý, kdo by si do SX4 přesedl z slespoň trochu vybavené dvojkové oktávky nebo Yetiho se musel poblejt.

Místo SX4 si dosaďte Duster, který po SX4 převzal status nejlepší SUV káry za lidové peníze.
rohor
To je taková sekta. Mají svoji mantru: Měkké plasty, Měkké plasty, Měkké Měkké, Plasty Plasty a opakují ji donekonečna. Obvykle vychvalují folksvágny a říkají jim Prémie.
topten
uz i jeste nedavno vysmivana dacia je a nekolik parniku nebo spis kosmickych lodi pred russkym nacistickym zigulem, kterej jako novinku zavadi zebrinak bez airbagu, abs, esp, katalyzatoru se smradlavou euro 0 .....
hitler byl s technikou na spicce, putler je na hnoji
del42sa
koukám, že ty tvrdé hnusné plasty jak z dodávky bohužel zůstaly ;-\
KANKUNEN
Tak to stačí.
Tiborek
Je to docela chytlavé 😁
3_diamanty
Dacie uz zacinaju byt uplne v pohode kupitelne... este nakoniec pojdem casom okuknut aj vynoveny stepway ak to takto pojde dalej... parada .... dacia :yes:
JirkaX
Můžeš popsat ten podstatný rozdíl který ti vadí?
praptak
Je to celkem pravdivé, až na tu bezpečnost.
petr petrumr
co máš za auto?
GeekStar
Na Daciích je pěkný, že jsou to auta, která člověku úplně stačí.

Můžeš chtít víc, můžeš se nechat rozmazlovat designem, materiály, odhlučněním, výkonem a všemi těmi dalšími věcmi, ve kterých Dacia nikdy nebude zrovna vynikat.

Ale úplně stejně si prostě můžeš koupit Dacii. Ve finále nepřicházíš vůbec o nic.
topten
nevim, v zigulu sem sedel naposledy tak pred 30 lety
zkus barika, ten v tom jezdi nejspis na krym
winder
Ach, ty chudák. Nebolí to?
3_diamanty
Ja to mam opacne... ale co je podstatne... uz to nema to stare logo jak z praveku .... razom je to uplne ine pokoukanicko ....
topten
muzes chtit i mnohem min
treba ten russkej zebrinak
nedostupnej sen vetsiny ruskejch muziku
ktere ti tady ani neprihlasej, protoze nesplnuje ani 1/4 stoleti stary limity
del42sa
no a ? proč by i low-cost nemohl mít kvalitnější palubku ?
mrha
Spíše mě zaráží, že displej je posunut níže, což je nepříjemné.
Zdenek603
Příspěvek podléhá schvalování.
Rasto611
GeekStar
Já jsem v žádné Dacii nikdy nejel (tedy jednou jsem kamarádce parkoval nějaký Logan MCV či co to bylo), ale chvíli jsem řídil Renault Thalia a to bylo opravdu strašný.

Ale o tom jsem tak úplně nepsal.
Zdenek603
el sendador
No ja teda nevim,co je na tom puvodnim logu pravekeho. Za me vypada lip nez to,co tam placli ted.
GeekStar
Přesně. 😁 :yes:
petr petrumr
protože je levnějhší jak škodovka o 550tkč a kdyby tam dali plasty jak škodovka, tak by ztratli slevu o 50tkč a ztratili by jednu hvězdičku za čelní náraz.
Switch007
Nový volant je tedy dost ošklivý. Současný se mi líbí víc...