Novinky
nebojte se demagogů a utopistů nic a bojujte proti nesmyslným zákazům. Doufám, že se přidá ještě víc zemí. :yes: :yes: :yes:
Fiala je dobrý premiér ale těch 90% je úlet, to podělal.
Připosranost vůči EU se projevovala bohatě už za Babiše, ten zase potřeboval čerpat ...
Připosranost vůči EU se projevovala bohatě už za Babiše, ten zase potřeboval čerpat ...
Než jim do toho v Dojčlandu hodí vidle zelení Helmuti. Jsou součástí vládní koalice.
Všechny strany koalice jsou zelené, vysloveně se v tom předhánějí.
Všechny strany koalice jsou zelené, vysloveně se v tom předhánějí.
Jenže on má pravdu. Je to nejen směšný, ale i prolhaný křivák. A celá tahle nepovedená "vláda" je jenom spolek neschopných a nekompetentních trafikantů.
Jinymi slovy receno Reuters nema v ruce ten spravny dokument. Jednani probihaji a jsou narocna.
Pro osvezeni pameti: komise muze navrhovat co chce. dokud navrh neschvali EU parlament A EU rada, neplati nic.
Pro osvezeni pameti: komise muze navrhovat co chce. dokud navrh neschvali EU parlament A EU rada, neplati nic.
ale toto přesáhlo všechny dosud známé meze😒br />
"Chceme v rámci našeho předsednictví jednat o kompromisním znění legislativy. Budeme usilovat alespoň o to, aby ten zákaz v roce 2035 nebyl 100 procent, ale 90 (procent)," prohlásil Fiala.
Především je absurdita, aby nadnárodní moloch rozhodoval o tom, co se bude a nebude prodávat. Antiekonomické myšlení. Jak mohla západní Evropa od 80. let tak strašně zdegradovat?
PS: miluji to adrenalinové čekání, jestli se mi příspěvek pošle, nebo nenávratně zmizí.
PS: miluji to adrenalinové čekání, jestli se mi příspěvek pošle, nebo nenávratně zmizí.
Ty jsi smutně trapná figurka tady v diskuzi na Auto.cz
Ušetřím ti práci, ano i já jsem smutně trapná figurka ale ty jsi smutnější a trapnější.
Co jsi dokázal? Čím se můžeš světu pochlubit, že kydáš na jiné?
Ušetřím ti práci, ano i já jsem smutně trapná figurka ale ty jsi smutnější a trapnější.
Co jsi dokázal? Čím se můžeš světu pochlubit, že kydáš na jiné?
https😐/www.autoforum.cz/…i-elektromobilu/