Novinky
VDC_
Další fašistický sranec.
Přejít do diskuze
Teda po těch divokých skicách jsem očekával od exteriéru větší odvaz, tohle je docela konzervativní, hodně to připomíná předchozí generaci.
Podľa mňa je technika hlavne od Fordu. Aj sa to bude celé vyrábať v závode Fordu. Len plechy, svetlá, plasty a detaily v interiéri sú iné. Všetky parametry sú ako mal aj predchádzajúci Ranger (brodivosť, ťažná sila...). Motory ponúkajú tiež rovnaké (aspoň čo sa týka objemu), Ford ich ponúka aj v iných modeloch, tak by ich nepotreboval od VW... Ale uvidíme keď tvrdia že techniku do Amaroku dali svoju (minimálne ten benzínový motor VW nemá v ponuke).
A já to pro tebe udělám!
PŘEHLEDNÁ TABULKA😒br /> "Všechny motorizace s výkonem od 154 kW budou standardně spojeny s desetistupňovou automatickou převodovkou, která nahrazuje starší osmistupňovou automatickou převodovku. U motorizace s výkonem 150 kW bude tato motorizace čistě volitelná. Ostatní motorizace by měly v závislosti na svých parametrech nabídnout buď šestistupňový automat, nebo pětistupňový či šestistupňový manuál."
😉
PŘEHLEDNÁ TABULKA😒br /> "Všechny motorizace s výkonem od 154 kW budou standardně spojeny s desetistupňovou automatickou převodovkou, která nahrazuje starší osmistupňovou automatickou převodovku. U motorizace s výkonem 150 kW bude tato motorizace čistě volitelná. Ostatní motorizace by měly v závislosti na svých parametrech nabídnout buď šestistupňový automat, nebo pětistupňový či šestistupňový manuál."
😉
"Všechny motorizace s výkonem od 154 kW budou standardně spojeny s desetistupňovou automatickou převodovkou, která nahrazuje starší osmistupňovou automatickou převodovku. U motorizace s výkonem 150 kW bude tato motorizace čistě volitelná. Ostatní motorizace by měly v závislosti na svých parametrech nabídnout buď šestistupňový automat, nebo pětistupňový či šestistupňový manuál."
Nebyla by spíš nějaká tabulka? 😁
Nebyla by spíš nějaká tabulka? 😁
zajímalo by mě, co přinesla spolupráce, Amarok měl Torsen, Ranger připojitelný pohon všech kol, co z toho přijde do nového? Zdá se, že Amarok si stálý pohon všech kol ponechá, ale do Rangeru nejspíš nepřijde? 2,3 turbo vypadá jako motor od Fordu? I když je to zbytečné, stejně se k nám nedostane...