Novinky
0
souhlasím s tebou. mám tři galanty a za každým se lidi otáčej :yes: :yes:
Přejít do diskuze
Mne sa viacej paci ten Galant a najlepsie Wagon, nakolko je nielen praktickejsi, ale zadna cast podla mna viac koresponduje s tou prednou. Skoda len, ze sa don nerobil nejaky modernejsi diesel.
je mi 22 a to auto sleduju snad od svých 15 a říkam si že v bazarech to není už tak drahý auto a že bych na něj moh i vydělat a kupodivu by to bylo jedno z aut mích snů další dostupnější je 406 coupé i když to si majitelé hýčkají a do bazaru nedávají protože to je taky skvost
Starší Galant s negativně zkosenou přídí je auto, za kterým se i dnes vždy ohlédnu. Neskutečně povedené autíčko! :yes:
dufam ze sa vyrobcovia tociaci sa okolo aut neznizia k nazvosloviu, ktore pouzivaju vyrobcovia pracich prostredkov ako napr."extra super top max 100%-ntny" pretoze to super mi to trosku evokuje
Nech ma nikto neukamenuje, no predna cast mi po Lanceri pripada nejaka nie moc dobra. Asi ako nove Bravo oproti Grande Puntu. Ale bocna silueta pripominajuca CLS-ko a zadna cast su super. Len ci je urcena aj do Europy. Pride mi to ako model pre Japonsko ci Severnu Ameriku. ;-\