Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Frankfurt živě: SsangYong WZ Concept – do výroby v roce 2011

9 komentářů

Predok profilu ako Audi, zadne svetla su zase z Nissanu 350Z.
Homer J
No právě, W jako že audi od VW a Z jako Nissan Z. Ale až se to dotáhne do finále, možná že ještě překvapí.
audi ani ne, hledal bych spis v asii (lexus). a zadek je nissan, nejen 350Z. Spis by mne zajimalo kdo to delal.
po tých sračkách ,ktorými zaplavovali cesty doteraz je to celkom pekný voz,to sa musí uznať :-!
Mě je celkem jedno kde z čeho co přebrali 😄 Mě se líbí...jen ta motorizace - chtělo by to nějaký dieslový 6-i válec
Prostě Korejská ofenzíva. 😄
Jo, tak zadek je jak 350Z - nejen světla, ale i pojetí kufru. Celkově je to zase hodně americky-japonský design. Moc pěkná limuzína. Nejvíc mě překvapuje, KDO ji představil 😐 100% nejhezčí a nejpovedenější věc, jakou jsem kdy s logem Ssangyong viděl :yes: Všiml jsem si toho už v souhrnné galerii a myslel jsem, že je to někdo vedle stánku Ssangyong. Fakt bomba :yes:
tudydudy
...ale do pohledu zarytych priznivcu velkych limuzin(Audi,Mercedes,Bmw)ani nevstoupi.Ko,to mozna pro ty,kteri chteji mit takovy luxusni Logan...
tudydudy
...ale do pohledu zarytych priznivcu velkych limuzin(Audi,Mercedes,Bmw)ani nevstoupi.Jo,to mozna pro ty,kteri chteji mit takovy luxusni Logan...