Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Frankfurt živě: Ferrari F430 Scuderia - premiéra s Michaelem Schumacherem

17 komentářů

Pekelná Micinka
Jak jinak, zde je Michael doma a kdo jiný by měl nového plnokrevníka představit světu. F430 je moc krásné auto a správná úprava jen jedna... Akorát mi je líto Jeana Todta, je na těch fotkách takovej vyplašenej chudinka. Možná ho měli nechat v obligátní kombinéze s černými tykadýlky. Tak Bravo
Dragon.001
Teda právě jsem prožil pravý a nefalšovaný tantrický ORGASMUS >😁

A nerad bych aby to vyznělo nějak blbě ále: "Mamí kup mi tó, já to chci, ci, ci. Jááá to stráášně chcíííí!!!

>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Dragon.001
Vím, měl bych už dát pokoj, ale když já ho vopravdu strašmě móc chci!!! 😄 :yes:
Dragon.001
No ještě jsem chtěl dodat... Ale však víte... Ale když já vopravdu 😒
Pekelná Micinka
Ale jo, když seš vopravdu *, tak s tim nic nikdo. No ani Honza Kačer. No.
puvodni 430 se mi libi vic, tohle uz zacina nabirat trendy prvky. viz predni vstupy vzduchu, ktere se zacinaji podobat lambu. originalni 430 je v detailech jako ty ovalne vstupy nebo treba napisy na zrcatkach az arogantne svebytna.
bomba........na konkurenci jeste uvedli trychleni na 100 km/h za 3,6s na 200 km/h za 11,6s a okruh fiorano za 1:25 min....prej stejne jako Enzo....hukoóóóóóóóóóó´t!!!!!!!!!!!!!!! CHCI HO >😁 >😁
omyl, neoficialni info zni, ze je to ve Fioranu jeste o jednu sekundu rychlejsi nez Enzo 😄
hmmm tak to jsem nevedel....tak o to je to drsnejsi kara....no nic mene nekde na netu jsem ale cet ze Enzo ma okruh za 1:22 min.....tak tezko rict....vsak je to jedno >😒]
Tomiss
Pohledem na toto skvostné Ferrari se musí každému automobilovému fandovi zrychlit tep a valit oči z důlků 😄 😄
Jo a musí zatlačit slzu jako já, protože to nikdy na vlastní oči neuvidím natož si sednout a poslechnout motor. 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒
Ten brzdovej kotouč vepředu >😁 >😁 >😁 :yes:
taky jsem se pobavil, vypadá jak karikatura >😁 ...ale má svuj význam, bych řek :-!
Johny.Rico
Jinak mi nesedí moc ten zadek. Jinak bomba. :yes:
Je to nejhestší ferrari co jsem viděl. Když dá Fiorano stejně rychle jako Enzo tak by si melo v pohodě poradit s konkurencí.Nové Porsche 911 GT2 a Superlegerou.
Takovéhle auto mohlo postavit jedině Ferrari se svým know-how s Formule 1. Vím, jak zní F430 i jak jede, ale tohle bude ještě intenzivnější a to už mi hlava moc nebere.....
Mily Jezisku, byl jsem cely rok hodny a poslouchal maminku. Pral bych si od tebe jedno Ferrari F430 Scuderia, to v te modre barve s tmavymi koly. Dekuji