Novinky
Pekelná Micinka
0
Jak jinak, zde je Michael doma a kdo jiný by měl nového plnokrevníka představit světu. F430 je moc krásné auto a správná úprava jen jedna... Akorát mi je líto Jeana Todta, je na těch fotkách takovej vyplašenej chudinka. Možná ho měli nechat v obligátní kombinéze s černými tykadýlky. Tak Bravo
Teda právě jsem prožil pravý a nefalšovaný tantrický ORGASMUS >😁
A nerad bych aby to vyznělo nějak blbě ále: "Mamí kup mi tó, já to chci, ci, ci. Jááá to stráášně chcíííí!!!
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
A nerad bych aby to vyznělo nějak blbě ále: "Mamí kup mi tó, já to chci, ci, ci. Jááá to stráášně chcíííí!!!
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
puvodni 430 se mi libi vic, tohle uz zacina nabirat trendy prvky. viz predni vstupy vzduchu, ktere se zacinaji podobat lambu. originalni 430 je v detailech jako ty ovalne vstupy nebo treba napisy na zrcatkach az arogantne svebytna.
bomba........na konkurenci jeste uvedli trychleni na 100 km/h za 3,6s na 200 km/h za 11,6s a okruh fiorano za 1:25 min....prej stejne jako Enzo....hukoóóóóóóóóóó´t!!!!!!!!!!!!!!! CHCI HO >😁 >😁
Pohledem na toto skvostné Ferrari se musí každému automobilovému fandovi zrychlit tep a valit oči z důlků 😄 😄
Ten brzdovej kotouč vepředu >😁 >😁 >😁 :yes:
Je to nejhestší ferrari co jsem viděl. Když dá Fiorano stejně rychle jako Enzo tak by si melo v pohodě poradit s konkurencí.Nové Porsche 911 GT2 a Superlegerou.
Takovéhle auto mohlo postavit jedině Ferrari se svým know-how s Formule 1. Vím, jak zní F430 i jak jede, ale tohle bude ještě intenzivnější a to už mi hlava moc nebere.....
Mily Jezisku, byl jsem cely rok hodny a poslouchal maminku. Pral bych si od tebe jedno Ferrari F430 Scuderia, to v te modre barve s tmavymi koly. Dekuji