Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Škoda odhaluje první skicu interiéru studie Vision 7S, přináší velké změny

13 komentářů

PowerHouse
Rodinný nemusí mít 3 řady sedadel.
To by jste se divili, v jakých malých autech jezdí rodiny.

Pokrok obrovský, naše rodina začínala ve Š120.
Yazaman
Tak to prostě je. Někomu musí stačit jako rodinné auto (klidně dvacet let stará) Fabia kombi, někdo jedno děcko vozí v Superbu a pro druhé už potřebuje Multivan ;-\
brk77
Na druhou stranu, když se sousedce narodil prcek, tak jsem ji byl docela vděčný, že si koupila Sharana s posuvnými dveřmi a neotlouká okolní auta při usazování prcka do autosedačky. Kdyby ji stačila Caddyna, tak bych měl asi ještě větší radost, ale co už.
Yazaman
Největší překvapení pro mě jsou ty ovladače klimatizace. To už by člověk fakt nečekal, že to tam strčí zpátky. Že by někdo jednou naslouchal zákazníkům více než firemním účetním, nebo Bruselu? No, ale uvidíme, jestli se to objeví v nějakém sériovém autě, nebo je to jen výstřelek u studie, kde se na korunu nehledí. A jak na to zareaguje Volkswagen?
Futurista
Taky jsem na to koukal, ale nedovedu si predstavit, ze by ta tlacitka zustala v miste, kam si ridic dava piti, kafe, nebo kam si odlozi ruku...
Emel
No tak uvolnilo se nějaké místo po řadící páce... tam by klidně ovladače klimy být mohly.
Avantime
Áno, tie ovládače klímy sa objavia, ale ešte si na ne zopár rokov počkáme.
gil54
...V základním režimu Jízda... centrální dotykový displej infotainmentu je otočen vertikálně...
...Po přepnutí do režimu Relax...Obrazovka na palubní desce se navíc otočí do vertikální polohy...

Z vertikální polohy se tedy otočí do vertikální polohy. To se asi autorovi článku poněkud vymklo.
rohor
soudruhy v Sovětském Svazu v 70. létech. Nakonec, utopie jako utopie, nebo spíš dystopie.
Othello
jj, někdo splácá jakousi malůvku a hned je k domu článek a bouřlivá diskuze
jako by nebylo jednodušší počkat až co z nich nakonec reálně vypadne, stejně to bude úplně jiné
Emel
Tohle není "někdo splácá", žádnej xtomi... tohle je ofiko od automobilky. Samozřejmě od skici ke studii a k produkčnímu autu je daleko...
Viktor Svoboda
Příspěvek podléhá schvalování.
VDCvasNeopusti
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.