Novinky
0
Čím dýl se dívám na tu novu Imprezu, tím víc mám pocit, že s tímhle se japončíci moc nepochlapili ...
Přejít do diskuze
co tam dela jako ten Briliance??? doufam ze se uz v tom da jezdit trochu bezpecne posledne to nedopadlo moc dobre :no:
Impreza je otřesná... v sérii. Ten Citron je pěknej... ISF je fakt masakr, trochu až moc.... jinak nic zajímavýho.
Jo, to je velká hrůza. Potkal jsem to už na silnici, když tu byla předváděčka pro novináře. Fakt nevzhledný auto. 8-s :no: A jako koruna jsou ty LEDky vzádu. Fakt HNUS *blijící smilík*
Tak to vypadá, že ho ještě přepracovali a odstranili všechen ten perverz. Sice chybí boční pohled, ale předek a zadek paráda :yes: 😉
hmm, a není to náhodou u všech značek stejný, že nový model krapet odstrčí předchůdce na druhou kolej?... ;-\ 😉 ....co se týče (nejen) subaru, tak předchůdci budou dlouho v kurzu 😄
protože až se vyjede s touto novou ( která je mimochodem velice pěkná v tom wrc provedení ) tak ta stará verze ztratí jakoukoliv cenu a zajímavost >😁 😉 :-! :yes:
Impreza nie je zlá... Zlé je, že použili tento názov pre to auto. Pod iným názvom, ktorý by nam nepripomínal predchodcu by to bolo šťastnejšie marketingové riešenie. Myslím... 😉
Mám na to stejný názor,ta realita je v případě Imprezy smutná...nechápu jak mohli z auta,které mělo mělo svůj osobitý šarm,charisma, vytvořit průměrnou šedou myšku,téměř bez myšlenky 😢
Tak tedy ve WRC provedení vypadá fakt překvapivě gut, v civilu jí to bude v sti provedení slušet, o tom žádná. Bude to neskutečný dělo, u imprezy je pokrok u každého nového modelu sakramentsky znát , co se týče funkčnosti... 😄 :yes: :yes:
Asi jsem se zbláznil, ale začíná se mi líbit. Měl jsem možnost ji vidět zaparkovanou v běžném provozu mezi ostatními auty a v reálu nevypadá vůbec špatně. O technice není nutno pochybovat a ve srovnání s Lancerem to možná nebude tak horké vzhledem k parametrům těch aut a k předpokládaným cenám (myslim v neprospěch imprezy)
Naopak. Cim vic se na novou Imprezu divam, tim vic se mi libi. I kdyz nemam rad hatchbacky, ale myslim, ze prave Impreza zatopi evropskym radoby sportovnim hatchbackum. Samozrejme, ze sedan se mi libi vic, ale ten se v evrope snad ani prodavat nebude.
Kromě Imprezy. To je tragedie, civilní verze neosloví a WRX každej nemá. No nic. Subaru dělal ten vzhled, tohle má techniku, ale kde je charakter, výlučnost? Myslím, zvlášť při pohledu na nový Lancer, že si pod sebou u Subaru nařízli větev...
Tak to me moc nepresvedcili. ;-\ Krome celkem zajimave Artegy, pekneho Abarthu a tradicne krasneho Maserati, ktere bohuzel neprislo s nicim novym, pekna nuda a podivnosti. Ten Citroen ma na volantu snad celou klavesnici!!! To vazne nechapu. Tlacitka byly dobry napad na zacatku, radio atd, ale uz se to zacina prehanet. Jako vsechno. :-! A ty barevny bonbony do mesta, bohuzel... 😢