Novinky
Kazdej "odbornik" ti prece vysvetli, ze EV nezlevnujou.
Někdy si říkám, že DonVito a WinDiesel je jeden identický magor, který opruzuje na obě strany.
Tak hlavně, že ti k utěšení stačí jeden článek o tom, že Hyu chce jednou někdy snad možná nabídnout dostupné EV o neznámé velikosti a baterii.
Takže prcek do města. Jako proč ne, ale normální rodina spíš potřebuje prostorné rodinné auto. Nebo alespoň kombík velikosti Superba. Ať udělají něco takového za 3/4 mega a rodiny jim utrhají ruce. O nákupní tašku za půl mega asi bude stát málokdo.
Načo kombík o veľkosti superba? Práčka vojde aj do kompaktného C4 Picassa, lyže rovnako a na všetko ostatné stačí citigo.
pracky zasadne vrtulnikem
jako v rossiji
jako v rossiji
Vrtuľníkom nie, ale do citiga som sa ju nesnažil dať, ale ktovie, možno by vošla. Väčšie auto nie je na škodu, ale netreba preháňať.
Prepánajána, ty sa živíš výkupom starých práčiek, sporákov...
Nie, ale potreboval som sa zbaviť starej práčky, tak som ju odviezol ciganom. Im ešte poslúži. 50 palcový televízor sme preniesli v citigu, ešte dokonca sedelo dieťa vzadu v sedačke. Ale 55 a vyššie už by asi nevošiel. Tu ide o to, že nie na všetko treba obrovské auto a ľudia to často nevedia a ani netušia.
Jaaasne, Superb do kazde rodiny.
Pockat, proc ne rovnou X7?
Pockat, proc ne rovnou X7?
EV su spravidla tak o triedu priestrannejsie ako spalovaky. Cize stvormetrove auto by mohlo posluzit ako nizsia stredna trieda. Co sa tyka priestoru by som problem nevidel.
Problem bude skor v dojazde. Ak to bude realne do 200 km, tak s tym sa fakt neda ist velmi mimo mesto.
Problem bude skor v dojazde. Ak to bude realne do 200 km, tak s tym sa fakt neda ist velmi mimo mesto.
Dokud bude takový cenový rozdíl mezi Asii a EU, tak to vypadá blbě.
V Asii stojí Spring od 8500, u nás od 512 000. Nevíme v čem se asijský Spring liší, ale stejně je ten rozdíl šílený.
Pokud budou takové rozdíly, tak se před nás s EV dostane i Indie, kde již i VW plánuje gigafactory.