Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Porsche zvýšilo zisk o 66,6 %, snížení emisí je však hrozbou

15 komentářů

Jak z toho ven ??? :😉 Že by tříválcová přeplňovaná vosa spojená s elektromotorem ??? 8-s
tak ono snizovat emise zrovna pro porsche bude asi celkem velkej mazec, ale jeste vetsi mazec je: h ttp😐/koulovacka.mena.cz/od-Carlos013
Tak tomu nerozumim. Dnes mají 285 na příští rok plánují snížení o 20% (?!) -tj, na 228- a do roku 2012 chtějí dosáhnout 250 g/km. Že by Porsche ztratilo ambice? 😉
taky mi ty počyt nějak neseděj >😁
To jsem nešťastně napsal já. Těch 20 % je za období 1995 až 2008, proto jsem tam psal, že je to výsledkem dlouhodobé strategie. Omlouvám se za zmatení, doplním to tam do závorky.
pekelné číslo, takže už víme kdo stojí za uspechem porsche
i ty ďáble >😁 >😁
Tomiss
>😁
No vidite, a popritom by stacilo zburat tych X tepelnych elektrarni a nahradit ich par aomovymi reaktormi, to by sa hned lepsie dychalo a porsche by znova boli tym co kedysi... ;-\
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Víš kolik by bylo nezaměstnaných? Obecně platí, že kdo nic neumí, jde dělat ekologa. Těch pár opravdových odborníků na ekologii v tom zmizí.
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
To jsou novinky-Porsche si kupujou tupé hlavy.Ať zijou omezenci a totálně vygumované mozky,co toto píšou.To muže napat jen zakomplexovaný ubožák,co nejen o autech neví nic,nýbrž ani o abecedě ekonomiky.Ale nechme je to psát,bez nich by ústavy pro choromyslné mohli zavřít.A kde by pak Porsche hledalo jiná odbytiště?
Ja bych rekl, ze ne Porsche, ale Volkswagen!( ikdyz sem seda jejich zastance alibi se mi).nj, hosi od VW umi delat marketing.A Porsche u nich koupi vyssi podil a hned ma vetsi zisky.(jnak nic proti Porsche, 911 turbo je muj sen).A to tahani Jumba apod. je prave soucast toho dobryho marketingu.
-se musí pořádně dýmit >😁