Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Honda Civic Type R oficiálně: Odhalila design i interiér, ale stále má tajemství
51 komentářů
miromen
I když se technicke parametry daji zhruba odhadnout tak prostě je to to hlavni a to jsme se dnes nedozvěděli což je škoda.
Určitě je fajn, že honda zachovala manual což se však vědělo.
Designově nevim jestli byl horši předchozi přestřeleny Type-R nebo tato nova generace. Na celkově ulhlazenějšim vzhledu trčici křidlo no nějak mi to k tomu nejde, ale tak neni tam bezduvodně a bočni profil ten mi prostě nešmakuje a jsem tak celkově na novy civic zvědavej jak to bude v realu. Zatim čim vic na něj koukam skrze monitor tim vic je to horši.
A koukam, že jsou tam opravdu pořadne salamy jak zde někdo avizoval a to o rozměrech 265/30/19. Cele je to, už prostě velke...natahle, rozšiřene. Hodit do pračky a seprat jinak hodně fajn.
Určitě je fajn, že honda zachovala manual což se však vědělo.
Designově nevim jestli byl horši předchozi přestřeleny Type-R nebo tato nova generace. Na celkově ulhlazenějšim vzhledu trčici křidlo no nějak mi to k tomu nejde, ale tak neni tam bezduvodně a bočni profil ten mi prostě nešmakuje a jsem tak celkově na novy civic zvědavej jak to bude v realu. Zatim čim vic na něj koukam skrze monitor tim vic je to horši.
A koukam, že jsou tam opravdu pořadne salamy jak zde někdo avizoval a to o rozměrech 265/30/19. Cele je to, už prostě velke...natahle, rozšiřene. Hodit do pračky a seprat jinak hodně fajn.
Není to 255? Z té fotky mi to nepřišlo jasný... spíš mi to přišlo jako 255.
Taky jsem si nebyl jisty tak jsem otevřel obrazek na nove kartě a přes lupu. No a guma je made in USA 😁 265/30ZR19 (93Y)
Na videách ukazovali 265mm. A to som teda prekvapený, v nedávnej diskusii som tu tvrdil, že to tak veľa nebude. Ale je.
https😐/www.youtube.com/watch?… cca 7 minúta
https😐/www.youtube.com/watch?… cca 7 minúta
Pekny videjko. :yes😒br />
Taky jsem cekal jak to dopadne. 😄
265 je brutalni.
No nic, nechapu trotly, co ti dali palce dolu.
Kazdopadne dokonaly HH.
:yes: :yes: :yes😒br />
PS Co s timhle budou delat tuneri? Daji tam 315? 😁
265 je brutalni.
No nic, nechapu trotly, co ti dali palce dolu.
Kazdopadne dokonaly HH.
:yes: :yes: :yes😒br />
PS Co s timhle budou delat tuneri? Daji tam 315? 😁
Přesně. Nechápu, že to tak nevidí každý..... :-!
Jo no Civic je rozhodně spiš na efektnost než efektivitu, i když to kulha jak u jednoho tak udruheho. Tu efektnost zrovna u 11G nějak nevidim a efektivita nevim kde ma byt.
A když si vezmu tak Type-R je ještě delši, širši, rozšiřene rozchody a delši rozvor. Dnešni optikou je to spiš zmenšena středni třida než běžny kompakt. Takže ovladatelnost a manevrovatelnost dostavaji po koulich. Ani ten nadstandardni prostor nenabidne. Kufr je litražně nadpruměrny, ale pokud vim tak rekordman mezi kompakty to neni, OK ložna plocha by mohla byt velka. No a podelny prostor pro posadku sice fajn, ale k čemu, když se dozadu stejně dlouhan neposadi, protože ho bude limitovat střecha a zde naopak bude nabizet jako jeden z nejmeně. Navic posaz bude zřejmě nekomfortni jako u 10G.
A když si vezmu tak Type-R je ještě delši, širši, rozšiřene rozchody a delši rozvor. Dnešni optikou je to spiš zmenšena středni třida než běžny kompakt. Takže ovladatelnost a manevrovatelnost dostavaji po koulich. Ani ten nadstandardni prostor nenabidne. Kufr je litražně nadpruměrny, ale pokud vim tak rekordman mezi kompakty to neni, OK ložna plocha by mohla byt velka. No a podelny prostor pro posadku sice fajn, ale k čemu, když se dozadu stejně dlouhan neposadi, protože ho bude limitovat střecha a zde naopak bude nabizet jako jeden z nejmeně. Navic posaz bude zřejmě nekomfortni jako u 10G.
Mokrous
Na křídlo už jsem moc starej.
Jinak bych to bral naopak s automatem, na 18" a kdyby to mělo alespoň 40:20:40 zadní sedačky a výdechy ventilace vzadu.
A klidně by to mohlo mít i o 50 koní míň. Takový Type - R bez ár. :-! Fotr edition. 😁
Jinak bych to bral naopak s automatem, na 18" a kdyby to mělo alespoň 40:20:40 zadní sedačky a výdechy ventilace vzadu.
A klidně by to mohlo mít i o 50 koní míň. Takový Type - R bez ár. :-! Fotr edition. 😁
Zvenku fajn, určitě je dobře že to není takovej úlet... řekl bych, že tomu možná nesluší ta bílá, která to opticky zvětšuje.
Honda Civic 2022 základní provedení...https😐/www.elcarrocolombiano.com/…RIDO-PORTADA.jpg
Za mňa nie.
Ale asi zbytočne vysvetľujem teoretikovi, čo nemá žiadne skúsenosti.
TWL : toto snáď ani teoretik není, to musí byť nejaký android ktorý nás tu skúša.
A v minulosti taky, celkem se 3 normálními koncernovými auty.
A to jsem měl 8°C, vítr, mrholení a dolů jsem jel pomalu a brzdil přerušovaně a motorem.
Nechtěl bych je vidět v 30°C a při ostré jízdě.
Tam to fakt chce sportovní auto.
Já tam přitápím jen cestou nahoru.
Z toho plyne ponaučení, že s velkym těžkym kombíkem na takové trase budeš vždy jako slon v porcelánu 😁
BTW taky jsem pár horských průsmyků absolvoval s mnoha auty střední třídy a i to sebelepší do prudké vracečky neposkládáš tak, jako ten blbej malej hatchback, nebo nedejbože sporták...
Pochopitelně, že Passat Variant na podhuštěných 215/55 R17 v režimu comfort není okruhová pila. Přesto si většinou ani v serpentinách nestěžuju na to, že bych s tím nemohl jet svižně. Ovšem ne na úzkých rozbitých okreskách 2. a 3. třídy a rozhodně ne hranu. Kvůli tomu jsem si to ale fakt nepořizoval. Na Hochalpinstrasse to do kopce můžu jet, jak mi dovolí gumy a slušnost vůči cyklistům atd. A je to víc, než potřebuju. A nejezdím se tam vyblbnout s autem, ale lozit po šutrech. Tam můžu zabít leda sám sebe.
Já tu ale psal i jiném problému. O podměrečných brzdách.
Jak na GVI, tak na GVII Var., tak i u Passatu jsou slabé brzdy.
Asi nejlíp na tom byl GVII s 312mm kotouči s ohledem na váhu.
GVI jsem ve 4 lidech a v teplotě nad 25°C musel odstavovat cestou z Grossglockneru dolů asi 2x. Zvadly a zmodraly úplně a smrad z nich byl šílenej. GVII to nějak přežil. No ale teď s Pašíkem, bohužel taky s 312mm kotouči, brzdy modrý a smrdutý i v té vlhké zimě a jen ve 2 lidech bez bagáže. Jen něco na túru. To máš jen cca 170kg +.
Dost mě naštvalo, že ani na 200ps TDI EVO nedali 340mm kotouče, když BiTDI je kdysi mívalo. A dnes je má jen 280ps 2.0 TSI.
Jako, brzdily, to zase jo, ale byly už hodně modrý a smrdutý. Tak bych to asi nechtěl zažít ve 30° a víc a ve 4 lidech s bagáží.
Takže o to mi šlo. Mohl jsem jet 2x rychleji a brzdit jinak a jinde a Pašík by se tam poskládal se ctí, ale brzdy na to nejsou dělaný.
Možná se toho jen moc bojím a trochu smradu a modrý barvy nevadí. Nejsem odborník na brzdy a na to, jak moc to naruší strukturálně kotouč. Pokud je to jen 0,00houno mm na povrchu a ničemu to nevadí, tak OK. A taky co kapalina. Taky netuším, jak moc snese a jestli jde jen o to, kolik má v sobě vody a jinak OK...
Budu to muset dostudovat.
Vymyslieť nejaké náfuky (chladenie) min na predné brzdy.
Stojí to ale za to keď ideš 1x do roka na nejaké passo s Passatom?
Ale spíš jsem přemýšlel, zda nejde přehodit kotouče + třmeny z verze 206kW na slabší verzi. A zda to je snadno řešitelné, nebo zda to obnáší i výměnu dalších komponent podvozku.
Na toto ti ale "odborníci" z autorizáku, soustředící se na výměnu celků pod dozorem Vlkohradu, neodpoví. Protože jim to z počítače podle VIN nevypadne...
V Rakús majú celkom privetivé foto pokuty pokial to není IG-L.
Interiér na mě působí účelně a kvalitně takhle z fotek a promo videa.