Novinky
Anonym
1
Rusko nic nekrade, jen prodává svojí ropu tomu kdo si jí koupí. Naopak na ruské ropě si mastí kapsu překupníci co jí míchaj s jinou a madarské a polské rafinerky
Přejít do diskuze
To by mě zajímalo kde, dneska sem jel v Praze kolem Benziny i MOL a opět shodně 47,90. ONO 42,50, takže rozdíl 5,40 na litru 😄 😄
Ta Itálie je zajímavá. V době covidu kdy u nás stál benzín pod 30 Kč tam stál úplně stejně. Museli to tam nějak zastropovat, byl jsem tam letos už víckrát a stojí stále stejně. Vždy jsem se v Itálii vyhýbal tankování a letos to je naopak.
Předloni jsem četl takové rady, že je v Rakousku benzín o 2 Kč levnější než v ČR.
Skutečnost - o 3 Kč dražší.
Skutečnost - o 3 Kč dražší.
OMV, Shell, Benzina(Orlen) a MOL, kteří maj 5,60 na litru oproti ONO a dalším levným čerpačkám, co neokrádaj zákazníky 😄
Mne sa dnes podarilo natankovat v prepocte za 47 czk v Rumunsku na MOL, neviem ci je to kartel, ale su tam najdrahsi 😄
Včera jsem tankoval u kartelu za 42,90, tedy ONO ma ceny kolem 37kc?. Aspon to auto jede a ma beznou spotrebu, narozdil od situace, kdy jsem natankoval u ONO. Ale je pravda, ze jedné Benzině se už taky vyhýbám, tam to bylo něco podobného.
Pri ceste do Italie fakt nehodlam jezdit 50km mimo abych natankoval levneji. Mam srovnani z dalnice a tady je Italie rozhodne levnější
U OMV, Shell, Benzina(Orlen) nebo MOL prodávali N95 za 42.9Kč to byla aktuální standardní cena pro kohokoliv bez nějaké věrnostní slevy?
Rakús asi na diaľnici, mimo sa dá pod 2€, čakal som že ITA bude drahšia ale to rovnaké ako A. Sledujem benzín.
LPG sa dá v ITA aj pod 0,8€, v A som videl iba jednu pumpu niekde pri Viedni.
LPG sa dá v ITA aj pod 0,8€, v A som videl iba jednu pumpu niekde pri Viedni.
Nevim z ceho si ty ceny cucaji. Ale minuly tyden cesta do Italie. Rakousko 2.39-2.49 ojro za litr, Italie 1.97-1.99.
az na polaky, kterym rafinerku prodal spidla s prispenim zemana a babise, a madary, kteri maj levnejsi ropu protoze rusakum lezou do zadku, ceny stejny nebo drazsi jak u nas