Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMajitel přemotorovaného veterána podcenil brzdy. Selhaly během natáčení, dopadlo to takto
9 komentářů
Stejsn
2
Ale měli štěstí v neštěstí.
Mr.Murphy
.... dopadlo to dobře.... teda relativně, škoda tý práce.
je lehké z gauče říct že ten kdo to stavil je blbec, ale prostě stát se může. Spíš holt podcenil to testování a rovnou vyjel do provozu. Taky jsem jednou ve veteránovi prošlápl pedál na podlahu a nic se nestalo a dobrý pocit to věru není. Naštěstí to bylo při kochačce na prázdné cestě....
je lehké z gauče říct že ten kdo to stavil je blbec, ale prostě stát se může. Spíš holt podcenil to testování a rovnou vyjel do provozu. Taky jsem jednou ve veteránovi prošlápl pedál na podlahu a nic se nestalo a dobrý pocit to věru není. Naštěstí to bylo při kochačce na prázdné cestě....
No a že to nemá pořádný pásy, když už to má takovýhle sedadla, je taky zarážející. Stačil by tříboďák a frajer se nemusel zakousnout do palubky.
topten
jak se z venku to auto zda byt velky, ale vevnitr je tak tesny, ze se kluci k sobe musi docela tulit
Jir Ka
Příspěvek podléhá schvalování.
Jir Ka
Já bych tedy řekl, že ty brzdy PŘECENIL !!!
Kdyby je podcenil, tak by jen uznale pokyvovali hlavami.....
Kdyby je podcenil, tak by jen uznale pokyvovali hlavami.....
traveldrive
Zákazková karoséria, neoriginálne disky, prebastlený interiér, prestavaný motor, to je definícia veterána?