Novinky

Zpět na článek

Frankfurt živě: Daihatsu OFC-1 koncept

3 komentáře

lorenzlubos
No, vyzera to, ze hej. Oproti Copenu je design len miernou evoluciou, dufam vsak, ze aj ostatne modely tejto znacky sa ponesu v jednoduchom style, lebo v ostatnom case je badatelny posun ich designu bohuzial k dost nevkusnemu gycu.
A mimochodom, ak by Daihatsu lepsie zvazovalo nazvy svojich studii, asi by sa mu uslo viacej pozornosti. Koho uz pritiahne OFC-1? A pritom sa asi fakt divame na novu generaciu aj v Europe predavaneho auta. Aspon "Copen Sky" a kazdy zbystri pozornost, aspon klikne na clanok, precita clanok, kym nenajde dovod nazvu "Sky" a potom ho uz auto urcite zaujme. Ale takto? Tento clanok je dokazom zlej strategie Daihatsu. A pritom ta strecha je fakt supr podarena a auto ako take je tiez velmi zaujimave. Idealne pre Europske metropoly.
da_b0mb
Tak ja to treba cetl, ale nechtel jsem byt prvni, kdo napise. Presne tak, strecha vypada dobre, i to vyreseni toho "kridla" vzadu se mi libi jak je to jeden celek...akorat bych asi nevolil čirý zadni lampy
lorenzlubos
Uplny suhlas. Cire zadne svetla nemusim. Mozno nie vseobecne, ale nespomeniem si, kde sa mi to paci... :yes: