Město v pohybu 2022

Největší výstava mobility v České republice

Zpět na článek

Czech News Center ruší tradiční výstavu aut na pražských náplavkách. Povolenou akci zhatili pražští politici

20 komentářů

lordlord
Pirátská strana je dlouhodobě proti autům
rohYpnol
Největší piráti momentálně sedí ve vládě A v Praze vládne ta stejná sebranka...
Pokud byly průtahy jen v podpisu po schválení nájmu v radě města, tak tozhodně je na místě náhrada škody. Jen je otázkou, jestli pokud ji budete požadovat, si ještě někdy něco v Praze pronajmete...
Každopádně mě toto nepřekvapuje, typická politika Pirátů.... :-!
h.onzyk
Těžko řict, kdy kdao a jak cuknul. Na twitteru Janka Rubeše jsem narazil na verzi, že pořadatel (CNC) chtěl za pronájem Náplavky nadále platit formou bezplatné inzerce pro Prahu v médiích CNC. No a Praha chtěla peníze. Ale jestli město na poslední chvíli řeklo, že chce cash, nebo CNC nechtělo platit a trvalo na úhradě inzercí ví bůh.
rohYpnol
Předpokládám že rada města schválila vč smlouvy. Jestli ne tak to jsou diletanti.
brk77
Já bych té verzi Janka Rubeše i věřil. Celé mi to připomíná nedávný sport O2 a Primy, kde O2 odmítlo přistoupit Primě na požadavek zamezení přetáčení reklam a tak si Prima ve zprávách odvysílala reportáž, jak chudáci diváci přijdou o skvělé pořady Primy kvůli neochotě O2 spolupracovat, což už Primě vytkla Rada pro rozhlasové a televizní vysílání, že šlo o neobjektivní a nevyváženou reportáž.
Hendly
No auto.cz to tu minimálně nerozporuje.

Takže co na tuhle variantu redakce? Můžete vyvrátit nebo potvrdit?
admin badge
Martin Machala (Auto.cz)
Dobrý den, pan Rubeš zjevně nemá přesné informace, proto jsme ho pozvali k nám, aby si mohl udělat kompletní pohled na celou kauzu. Ve finančních požadavcích problém rozhodně nebyl.
Martin
Petr Čížek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
gutex
Dopadlo to v souladu s heslem pražské pirátské svoloče :no:
rohYpnol
Z druhé strany za mě žádná škoda... Škoda je BVV Autosalonu. Jenže chápu že u nás už nemá smysl protože tu je Škoda se svými prodeji firmám, pak Hyundai, a ostatní prodeje mimo firmy jsou dost nezajímavé z pohledu pořádání autosalonu.
traveldrive
Koľko tých výstav bolo, keď z nej už je tradícia?
evocolt
Drive,toto mal byt piaty rocnik.
Da sa povedat,ze uz to malo nejaku tradiciu a velmi slušně navstevnost.
Skoda toho..
rohYpnol
V Praze je slušně navštěvovaný i meteo. To ještě neznamená že tam chceš :-!
traveldrive
No, taká novšia tradícia, ale prečo nie. Teraz ďalších aspoň 5 rokov "Náplavka" nebude, a potom ju nazvú legendárnou a s veľkou pompou sa vráti. 😉
evocolt
Volby na primatora Prahy maju Cesi uz 23-24.9 ,tak dufam a verim,ze to zmenia a toho Pirata poslu na smetisko dejin a Naplavka sa vrati uz na buduci rok a nebude treba cekat kym sa stane legendarnou 😉
rohYpnol
Spíš jde o to kam to směřovali... Minulý ročník pokud si pamatuji už byl pod taktovkou eurohujerů. A tohle dle článku taky nevyznělo zrovna lákavě.
Arese
Přesně tak - nový, progresivistický název celé akce i brutální programové ústupky současnému zelenorudému vedení pražské radnice nevěstily nic dobrého. To už je snad opravdu lepší nic takového nepořádat, alespoň do doby, než bude pirátská soldateska z pražské radnice vykopnuta po nejbližších volbách!
rohYpnol
Souhlas.
chetoos
Na tuto akci jsem se moc těšil. Máme objednaný hotel i vlak na tuto akci. Tak to mě teda moc štve, že je akce zrušená.
martas2005
Takhle dlouhou diskuzi pod PR clankem jsem tu jeste nevidel, bravo auto.cz.
Co dat prostor druhe strane? Treba bude diskuze jeste delsi…